Libnet.ro
UNICEF

22:16

Bursele din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din lume

Deutsche Borse - Titlurile Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, au coborat cu 1,7%, la 6,36 euro. Banca se pregateste sa transfere pana la 800 de angajati la BNP Paribas SA din Franta, ca parte a retragerii sale de pe segmentul de investment banking, potrivit unor surse citate de Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din lume

Deutsche Borse - Titlurile Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, au coborat cu 1,7%, la 6,36 euro. Banca se pregateste sa transfere pana la 800 de angajati la BNP Paribas SA din Franta, ca parte a retragerii sale de pe segmentul de investment banking, potrivit unor surse citate de Financial Times.

Bursele din lume

Euronext Paris -Titlurile BNP Paribas SA, cel mai mare grup bancar francez, au urcat cu 1,5% la ora locala 15. 11, ajungand la 41,22 euro, iar cele ale Societe Generale SA - cu 3,3%, la 22,86 euro.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

Stirile ProTV: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, distrusa din cauza pozelor pentru Instagram

Unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru amatorii de celebritate pe retelele de socializare aproape ca a fost distrus de turisti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )