Libnet.ro
UNICEF

17:45

BURSELE DIN LUME Pietele internationale, speriate de declinul exporturilor din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele internationale, speriate de declinul exporturilor din China

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa aparitia unor date care arata ca exporturile Chinei s-au redus cu 4,4% in decembrie 2018 in ritm anual), in timp ce piata anticipa un plus de 3%. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Sectorul auto si cel petrolier au adus declin pe pietele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent vineri, din cauza stirilor negative legate de sectorul auto global si a pierderilor din domeniul petrolier. Titlurile constructorului auto german Daimler AG s-au depreciat cu 0,8%, la 48,90 euro, iar cele ale Volkswagen AG - cu 1,1%, la 145 euro. Evolutiile din sectorul auto au fost influentate in mod negativ de anuntul facut joi de Ford Motor Co. din SUA privind restructurarea operatiunilor sale din Europa. De mentionat ca, vineri, Volkswagen a anuntat ca a livrat un numar record de 10,83 milioane autoturisme in 2018, in crestere cu 0,9% in ritm anual.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )