Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele europene au avut cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni multumita Black Friday

B1 B1,
Bursele europene au avut cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni multumita Black Friday

Bursele europene au bifat cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni, multumita optimismului generat in jurul celor mai mari reduceri de peste ani, intitulate Black Friday si evolutiei pozitive a increderii. continuă pe B1

Ponta: Varianta regionalizarii cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, informeaza Mediafax. Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele opt regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila. In cazul in care deschidem cutia renegocierilor nu cred ca o mai terminam niciodata.

Faze Tari: Creatura care i-a lasat muti pe oamenii de stiinta! Nimeni nu stie ce animal e asta si cum a ajuns pe Pamant; Chinezii ridica cea mai mare cladire din lume in 90 de zile; Sute de minore si-au facut operatii estetice la organele genitale, pentru

A murit in cel mai stupid mod posibil, din cauza unui peste! Uite cum a fost posibil asa ceva! Un pescar din Brazilia a suferit un sfarsit tragic si apropae stupid dupa ce a pus. Si-a desfigurat chipul. Cum arata inainte si dupa operatia estetica. Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative.

(P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%. Black Friday sau Vinerea Neagra, o sarbatoare ne.

Cea mai puternica moneda din ultimii 12 ani: Aurul ar putea trece de 2.000 dolari pe uncie in 2013

Ce mai valoroasa moneda a ultimilor ani s-a dovedit a fi aurul. Pretul acestuia a crescut constant in ultimii 12 ani si potrivit analistilor va continua sa urce si in 2013, atingand 2. 000 dolari pe.

E cea mai BOLNAVA femeie din lume. Ce face e de-a dreptul inspaimantator. Politia e in alerta

Mergea la munca, zambea, iesea in oras cu colegii, dar adevarata transformare era atunci cand ajungea acasa. La 37 de ani, aceasta femeie a postat pe internet o serie de imagini tulburatoare. Imediat politia a .

Aceasta este limuzina cu cele mai mari vanzari din istorie

Una dintre cele mai apreciate limuzine din istorie, Mercedes S-Klasse, este si cea mai vanduta limuzina din istorie. Astazi va prezentam evolutia modelului, de la inceputuri pana in anul 2012.

Bursele europene deschid indecis

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de azi indecis.

Bursele europene deschid in crestere

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de azi pe verde.

Bursele europene deschid pe minus

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de azi in scadere.

Avem printre cei mai putini medici din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )