Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bursele europene, la nivelul maxim al ultimilor cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele europene, la nivelul maxim al ultimilor cinci ani

Actiunile de pe pietele europene au crescut, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, dupa ce Federal Reserve Fed) din SUA a decis in mod neasteptat sa mentina programul de achizitii de obligatiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Stoxx Europe 600 aproape de maximul ultimilor cinci ani

Actiunile europene au deschis incert tranzactiile de astazi, indicele Stoxx Europe 600 apropiindu-se de maximul ultimilor cinci ani, in contextul precautiei investitorilor inaintea alegerilor federale din Germania, programate duminica, informeaza presa internationala.

Indicele Stoxx Europe 600, aproape de maximul ultimilor cinci ani

Actiunile europene au deschis incert tranzactiile de astazi, indicele Stoxx Europe 600 apropiindu-se de maximul ultimilor cinci ani, in contextul precautiei investitorilor inaintea alegerilor federale din Germania, programate duminica, informeaza presa internationala.

Bursele europene deschid in scadere

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

VIDEO Formatia The Mono Jacks se destrama, dupa cinci ani de activitate

Formatia romaneasca The Mono Jacks se destrama dupa cinci ani de activitate, membrii trupei, Doru Trascau, Dorian Cazacu, Florin Vasile si Alexandru Tomescu, anuntand un eveniment care va marca incheierea acestui proiect, pe 5 octombrie, in Bucuresti, potrivit unui comunicat.

Tortionarii vor plati victimelor despagubiri de 25%-70% din venitul lunar pe o perioada de cinci ani - proiect de lege

Tortionarii condamnati definitiv pentru faptele comise in 1945-1989 vor fi obligati sa plateasca victimelor despagubiri intre 25% si 70% din venitul lor lunar, iar durata platii va fi stabilita la cinci ani, conform unui proiect de lege care va fi aprobat, miercuri, de Guvern si trimis Parlamentului, informeaza Mediafax.

Bursele europene, in avans

Actiunile tranzactioante la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, in asteptarea deciziei Federal Reserve din SUA in privinta programului de stimulente.

Bursele europene au avansat inaintea deciziei Fed privind reducerea achizitiilor de obligatiuni

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de astazi in crestere, inaintea deciziei Rezervei Federale Banca Centrala a SUA - Fed) referitoare la reducerea achizitiilor lunare de obligatiuni, potrivit presei internationale.

Bursele europene deschid in urcare

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere, in conditiile in care Rezerva Federala a SUA Fed) a decis ieri sa mentina ritmul achizitiilor lunare de obligatiuni.

Bursele europene au deschis in crestere

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere, investitorii asteptand o decizie a Rezervei Federale a Statelor Unite privind reducerea programului de relaxare cantitativa, potrivit Bloomberg.

Cinci ani de criza economica. Ce s-a intamplat cu economia romaneasca in aceasta perioada

In urma cu 5 ani lua nastere, oficial, criza economica modiala. in doar cateva zile de la prabusirea bancii de investitii Lehman Brothers, trilioane de dolari s-au evaporat pe bursa, sute de banci si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )