Libnet.ro
UNICEF

17:15

BURSELE LUMII Investitorii din Europa continua sa aiba in atentie raportarile companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Investitorii din Europa continua sa aiba in atentie raportarile companiilor

Pietele actiunilor din Europa au urmat un curs mixt vineri, investitorii fiind atenti la rezultatele financiare anuntate de companii. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Bursele din Europa continua sa creasca

Pietele actiunilor din Europa au crescut si ieri, in baza rezultatelor financiare pozitive raportate de companiile din regiune.

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Ministerul Educatiei: 8.101 elevi si 1.095de angajati din invatamant continua cursurile online din motive medicale. Peste 1.000 de unitati de invatamant au inceput in scenariul rosu

Ministerul Educatiei publica primele date cu privire la felul in care au inceput cursurile in unitatile de invatamant din Romania. Astfel, in prima zi in care scolile au fost redeschise peste 1. 000 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )