Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE LUMII Pietele europene, afectate de noile restrictii impuse din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Pietele europene, afectate de noile restrictii impuse din cauza pandemiei

Bursele europene au fluctuat ieri, in contextul noilor restrictii impuse de Germania din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Pietele europene continua sa creasca

Bursele europene au crescut ieri, pe fondul evolutiilor legate de vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de compania AstraZeneca Plc si Universitatea Oxford, care au alimentat sperantele unei redresari mai rapide a economiei mondiale.

Noile restrictii din Germania afecteaza increderea consumatorilor

Increderea consumatorilor germani s-a deteriorat semnificativ in noiembrie, deoarece noile restrictii introduse pentru a stopa extinderea pandemiei de coronavirus COVID-19) au afectat perspectivele celei mai mari economii europene.

BURSELE LUMII Scad pietele din Europa si SUA

Bursele europene au scazut ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a aratat, intr-un raport, ca perspectivele slabe de profitabilitate in randul bancilor din zona euro vor continua sa puna presiuni pe evaluarile bancilor.

BURSELE LUMII Tranzitia catre presedintia Biden, in SUA, da un impuls pietelor de actiuni

Numarul companiilor incluse in indicele german DAX va creste de la 30 la 40 Bursele europene au urcat ieri, dupa ce administratia din SUA l-a informat pe presedintele ales Joe Biden ca este pregatita sa lanseze in mod oficial procesul de tranzitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )