Libnet.ro
UNICEF

22:45

Burt Reynolds a murit la 82 de ani dupa un infarct

ADPM ADPM,
Burt Reynolds a murit la 82 de ani dupa un infarct

Burt Reynolds, actorul american renumit prin rolurile sale din Smokey si Bandit ori White Lightning, a murit la varsta de 82 de ani dupa ce a suferit un infarct. continuă pe ADPM

Actorul Burt Reynolds a murit la 82 de ani

Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani la un spital din Florida in urma unui stop cardiac. Familia i-a fost alaturi pana in ultimele clipe.

Doliu la Hollywood! Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la 82 de ani

Cunoscutul actor Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani. Acesta a jucat in mai multe filme de succes, printre care Smokey si Banditul si Eliberarea.

Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani

Burt Reynolds, unul dintre cei mai cunoscuti baieti rai din filmele clasice de la Hollywood, a murit la varsta de 82 de ani. N-ai cum sa nu-l stii pe Burt Reynolds, iar daca il stii,.

O indragita vloggerita a murit la 21 de ani, dupa un transplant de plamani: Bucurati-va de viata, exista oameni care se lupta din rasputeri pentru ea

Claire Wineland, o tanara din SUA care suferea de fibroza chistica, a murit la varsta de 21 de ani, dupa un dublu transplant de plamani.

Doliu la Hollywood: A murit actorul Burt Reynolds (FOTO)

Actorul Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani, anunta ABC News, care citeaza un anunt al agentului starului de la Hollywood. Reynolds s-a stins la un spital din Florida, familia fiindu-i alaturi.

A murit actorul american Burt Reynolds

Actorul american Burt Reynolds a murit ieri, la varsta de 82 de ani, a anuntat managerul sau prin publicatia Hollywood Reporter, preluata de Reuters.

Burt Reynolds a fost un sex simbol al anilor 70. Uite cu ce femei s-a iubit

Sarmant, cu alura atletica, mereu cu replicile la el, legendarul actor a facut sa suspine multe femei in anii sai de glorie. Burt Reynolds a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la.

A murit Burt Reynolds, actor, regizor si sex simbol american. Acesta avea 82 de ani

Burt Rreynolds, a carui incapatanare, carisma si talent i-au tinut pe telespectatori in picioare timp de aproape un secol, a murit joi la Jupiter Medical din Florida, la varsta de 82 de ani, relateaza Hollywood Reporter.

Burt Reynolds, despre actrita pe care a iubit-o pana la moarte: Ea a fost dragostea vietii mele!

Ce actrita faimoasa a ramas in inima legendarului actor? Burt a vorbit despre femeia care a ramas dragostea vietii lui, desi au avut o relatie de doar cinci ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )