Libnet.ro
UNICEF

20:45

Business de 40 de milioane de euro la Primaria sectorului 4. Cristian Popescu Piedone vrea sa delege intretinerea spatiilor verzi unui operator privat

Hotnews Hotnews,
 Business de 40 de milioane de euro la Primaria sectorului 4. Cristian Popescu Piedone vrea sa delege intretinerea spatiilor verzi unui operator privat

Primaria sectorului 4, condusa de Cristian Popescu Piedone, vrea sa delege intretinerea si infrumusetare a spatiilor verzi din sector unui operator privat. Delegarea de gestiune se va face pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire, iar valoarea contractului va fi de maxim 39 milioane de euro, cat a platit in ultimii 5 ani primaria pentru intretinerea spatiilor verzi din sector. Mai multi consilieri locali se opun insa delegarii, acuzand interese ascunse si presiuni politice. continuă pe Hotnews

Subiectele Zilei: Cum a castigat Codrin Stefanescu 2,4 milioane de euro de la Primaria Capitalei; Englezii rad de englezi in privinta hoardelor de romani si bulgari. Povestea fluturasului-parodie de la Londra; Csaba Asztalos: 40% din votanti ar alege o f

USL a rezolvat la secret problema Rosia Montana. PDL: Noua lege a minelor este o dedicatie clara. Dupa ce a picat la doar doua voturi. Cum se traia in Romania dinainte de '89 perioada Sarbatorilor de Iarna. Cine a prins epoca de aur a comunismului sigur isi aduce aminte.

Primaria sectorului 1 a reabilitat termic 210 blocuri in 2013

In 2013, Primaria sectorului 1 a reabilitat termic 210 blocuri aflate pe raza sectorului, potrivit unui comunicat emis de institutie. In total, din 2007 pana in prezent, administratia locala a reabilitat termic 628 de blocuri, 65% din imobilele eligibile de a intra in acest program. In sectorul 1, proprietarii nu constribuie cu nimic la reabilitarea termica a imobilelor in care locuiesc.

Primaria Sectorului 1 a reabilitat termic 210 blocuri in 2013

Primaria Sectorului 1 a reabilitat termic gratuit, in 2013, 210 blocuri, numarul cladirilor ce au beneficiat de aceasta masura in ultimii cinci ani ridicandu-se la 628 65% din totalul imobilelor eligibile), arata un comunicat transmis astazi redac and tiei.

FAN Courier spune ca in perioada Black Friday expeditiile au crescut si cu 50%. Compania estimeaza afaceri de 62 milioane euro in 2013

FAN Courier, cel mai mare jucator din piata de curierat, estimeaza o crestere de circa 14% a afacerilor anul acesta, spre 62 milioane euro, iar investitiile au totalizat 7 milioane euro, din care jumatate s-au dus catre flote, au spus actionarii companiei, la un eveniment de presa. In perioada Black Friday numarul de comenzi a fost cu 50% peste normal, iar unele colete au ajuns si dupa zece zile, compania spunand ca a fost surprinsa da numarul foarte mare de expeditii din acea perioada maxim de 110. 000/zi).

Papici, chemat la mediere pentru daune de 1,5 milioane euro

Procurorii DNA Lucian Papici si Gheorghe Bocsan au fost chemati la mediere impreuna cu Ministerul Finantelor, pentru a plati daune morale in valoare de 1,5 milioane de euro, politistilor de frontiera care i-au.

30 de milioane euro - ajutoare de minimis pregatite in anul 2014 pentru IMM-uri cu proiecte POR

Microintreprinderile care deruleaza proiecte in cadrul Programului Operational Regional vor avea la dispozitie circa 30 de milioane de euro in anul 2014, ca ajutoare de minimis acordate de stat, potrivit unui ordin al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice afisat joi in Monitorul Oficial.

30 de milioane euro - ajutoare de minimis pregatite in anul 2014 pentru IMM-uri, in cadrul POR

Microintreprinderile din zonele slab dezvoltate vor avea la dispozitie circa 30 de milioane de euro in anul 2014, ca ajutoare de minimis acordate de stat, in Programul Operational Regional POR) potrivit unui ordin al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice afisat joi in Monitorul Oficial.

CE a aprobat o investitie de 82,7 milioane euro pentru construirea centurii Brasovului

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 82,7 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) pentru constructia unei sosele de centura de 18,5 km la Brasov, cel de-al saptelea oras al tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )