Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

Hotnews Hotnews,
 Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

Croazierele, crestere de peste 20% fata de celelalte vacante. Care sunt cele mai cautate destinatii

Piata croazierelor a crescut considerabil in ultimii ani. Succesul acestor vacante se datoreaza campaniilor de promovare, dar si tarifelor tot mai scazute, care fac ca produsul sa fie accesibil unui numar tot mai mare de turisti. Pretul unei croaziere.

DIETA. Factorii care iti saboteaza dieta. Care sunt cele mai comune capcane

Ti-ai propus sa slabesti, dar dietan-a dat niciun rezultat, de mai bine de o luna. Cel mai probabil faci una dintre acele greselile comune in materie de diete. Nutritionistul Sarah.

Business report: Statul paralel al subdezvoltarii; Trei angajatori de top au decis sa plece din Romnia

Topul celor mai cautate meserii in Romania si strainatate. Cea de-a doua editie a studiului Indexul locurilor de munca in care se regasesc principalele date centralizate din sectiunea Locuri de munca, in care angajatorii publica peste 500. 000 de anunturi. Un gigant auto german vrea sa se pozitioneze eco. De la inselaciunea Diesel la deschizator de drumuri in electromobilitate: acesta este obiectivul ambitios al concernului Volkswagen.

Business report: 4 din 10 romni lucreaza legal pe salariu minim; Cum se va calcula ROBOR dupa noua formula, daca va fi implementata

Presedintia Romaniei transforma Sofia in capitala regionala a gazelor. Potrivit viitoarei legislatii europene negociata sub presedintia Romaniei, reglementarea gazoductului sudic va deveni atributul autoritatilor de la Sofia, cu care istoric Rusia are o relatie privilegiata. Producator roman de telefoane mobile vine la Bursa. iHunt Technology Import Export Ploiesti, producator sub brand propriu de telefoane mobile, cu operatiuni si de import, se va lista la cota Aero a Bursei de Valori Bucuresti.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Maia Sandu: Abuzurile guvernarii au inceput cu mult inainte de inceperea campaniei electorale si au devenit sufocante in aceste zile. Statul este capturat si institutiile sale sunt folosite impotriva opozitiei. Regimul actual a schimbat sistemul electoral in pofida obiectiilor partenerilor externi, si-a subordonat administratia publica centrala si locala, si-a numit oameni loiali in pozitiile-cheie, inclusiv la Curtea Constitutionala, la Comisia Electorala Centrala, in procuratura, in instantele de judecata si foloseste toate aceste resurse administrative pentru a frauda alegerile. Campania electorala este dominata de dezinformare si stiri false.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Atentie, romani: Locuri de CAZARE GRATUITA! Care sunt conditiile

Pelerinii care doresc sa il vada pe Papa Francisc vor avea ocazia sa se cazeze gratuit la Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe va oferi 2. 000 de locuri de cazare.

Care sunt FAVORITII la castigarea unui premiu Oscar (FOTO)

Duminica va avea loc a 91-a decernare a premiilor Oscar, expertii facand deja primele predictii cu privire la cine va pleca acasa cu un premiu. Astfel, potrivit Hollywood Reporter, care are si un algoritm.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )