Libnet.ro
UNICEF

20:15

Business report: Cat costa acum cele mai ieftine locuinte din Bucuresti; Carburantii - fondul problemei: de ce Romania intrece Germania la pret; S-a lansat primul canal 4K prin cablu

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cat costa acum cele mai ieftine locuinte din Bucuresti; Carburantii - fondul problemei: de ce Romania intrece Germania la pret; S-a lansat primul canal 4K prin cablu

Au trecut aproape 4 luni din acest an si in Romania nu s-a inaugurat nici macar un km de autostrada! Doar cateva zile ne despart pana la finalul primelor 4 luni din acest an. Imagini suprarealiste cu fermele agricole. Cum arata legumele cultivate sub plastic si sticla. Agricultura secolului XXI combina tehnici antice cu inovatii de ultima ora la scara macro. continuă pe Hotnews

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

Apartametele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Apartamentele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Cele mai ingenioase modele de carti de vizita pe care le vei vedea vreodata!

Intr-o era in care oamenii prefera mai degraba sa faca schimb de profiluri de Facebook ori Twitter decat de carti de vizita, acestea din urma pot avea inca un farmec aparte, atata timp cat sunt realizate cu cap, intr-un mod cat mai creativ. Iata in continuare cele mai interesante carti de vizita!.

FOTO Cele mai fotografiate locuri din lume

Cele mai cunoscute monumente sau simboluri dintr-o tara nu sunt neaparat si cele mai fotografiate atractii turistice. De exemplu, in Franta, turnul Eiffel, cel mai puternic simbol al Hexagonului, nu reuseste sa fie fotografiat atat de des precum celebrul cabaret Moulin Rouge, scrie CNN.

TOP 10: cele mai spectaculoase teatre din lume

Teatrele cu traditie sunt locuri incarcate de cultura si de multa istorie. Pentru pasionatii de opere de calitate, WALL-STREET. RO prezinta o lista cu cele mai spectaculoase teatre din lume, potrivit CNN .

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro .

Asus expune cele mai performante sisteme de gaming la Dreamhack 2014

Asus participa pentru a treia oara consecutiv la Dreamhack Bucuresti, expunand cele mai noi produse Republic of Gamers.

FOTO Muzeele Hunedoarei au pastrat peste 20 de kilograme de aur. Unde se afla cele mai frumoase exponate

Cele mai valoroase expozitii din judetul Hunedoara sunt prezentate in aceasta perioada la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva si la Muzeul Aurului din Brad.

ZECE concepte auto pentru chinezi. Cum arata cele mai interesante masini la Salonul Auto de la Beijing

Gigantii auto au prezentat la Salonul Auto de la Beijing autoturisme concepute special pentru cumparatorii chinezi. Iata cateva dintre cele mai interesante masini, pe care probabil nu le vom vedea pe strazile din Europa, potrivit CNN Money .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )