Libnet.ro
UNICEF

12:31

Business report: Categoria de produse pe care mizeaza, mai nou, toate marile magazine online; Telefoanele pliabile vor deveni realitate. Iata dovada!; Top 10 masini economice pentru oras: cele mai bune oferte.

Hotnews Hotnews,
 Business report: Categoria de produse pe care mizeaza, mai nou, toate marile magazine online; Telefoanele pliabile vor deveni realitate. Iata dovada!; Top 10 masini economice pentru oras: cele mai bune oferte.

Ioan Niculae si Ion Tiriac sunt cei mai bogati romani. Ioan Niculae este cel mai bogat roman si ocupa locul 1442 in topul Forbes ai miliardarilor lumii, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari. Soferii romani au ajuns problema de stat pentru Austria. Atasatul comercial al Ambasadei Austriei a cerut unei comisii din Camera Deputatilor sa respinga un proiect de lege. continuă pe Hotnews

Cum arata Gusturi Romanesti, cel mai nou concept de magazin Mega Image

Mega Image a deschis in Bucuresti magazinul Gusturi Romanesti, cel mai nou concept al retailerului care ia numele unei marti proprii si in care se va comercializa produse cu specific romanesc.

Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie

Pentru ca jocurile anterioare au fost apreciate de public si critici, foarte multi au fost curiosi cand au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided. Se pare ca este din ce in ce mai greu pentru un dezvoltator sa ascunda detalii referitoare la un nou joc ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat. De [] Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Business Report: Doar matematica: Efectele reducerii TVA la alimente. Atentie la corelatii; Surprinzatoarea criza a fortei de munca in 2030 si cum sa incepem sa o rezolvam; Romanii, condamnati la munca pe viata. Statul pregateste angajatii sa reziste cat

Nou tip de business: Agricola Bacau cauta mici fermieri care sa produca pentru ea Agricola International SA. Subventie: Ai renunta la diesel pentru 10. 000 de euro? O subventie de pana la 10. 000 de euro vor primi detinatorii de masini diesel vechi.

Business report: Directorul Loteriei Romane si-a dat demisia; Laura Codruta Kovesi cere, Fiscul promite. ANAF explica de ce statul recupereaza asa putin din hotiile condamnatilor; Primele patru credite prima masina. Cat au costat masinile si cine sunt ti

Jumatate dintre romani vor cheltui, de Paste, ca si in anii trecuti. 11% vor aloca peste 1. 000 lei. Aproape jumatate dintre romani vor. Anul in care investitorii relanseaza Delta Dunarii. Investitii noi, hoteluri modernizate si pachete speciale pentru turisti. Asa se prezinta, anul acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )