Libnet.ro
UNICEF

16:45

Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Bilantul proiectelor de infrastructura in primele sase luni din 2019: proiecte in constructie, contracte semnate si licitatii lansate. Dupa cele sase luni din acest an, Ministrul Transporturilor a redus estimarea de kilometri. Castigurile nete ale salariatilor din Bucuresti, mai mari cu 15% in aprilie decat in anul anterior. Pensiile din Capitala, in crestere cu 10%. Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la. continuă pe Hotnews

Christian Tour: Cele mai scumpe hoteluri de pe litoral sunt primele rezervate de turistii romani

Romanii care merg in vacanta de vara in statiunile de pe litoralul romanesc prefera sa-si petreaca sejurul in hoteluri de 4 si 5 stele, care functioneaza in regim all inclusive, acestea fiind si primele rezervate, arata o analiza a agentiei de turism.

CHRISTIAN TOUR: Cele mai scumpe hoteluri de pe litoral, primele rezervate de turistii romani

Romanii care merg in vacanta de vara in statiunile de pe litoralul romanesc prefera sa-si petreaca sejurul in hoteluri de top, de 4 si 5 stele, care functioneaza in regim all inclusive, acestea fiind si primele rezervate, arata o analiza a agentiei de turism Christian Tour.

Descoperiti. Istoricul Marius Oprea, despre cum au acaparat securistii cele mai importante sectoare din economie si politica

Istoricul Marius Oprea, care a scrisMostenitorii Securitatii, a vorbit la emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,despre cum au acaparat vechii si noii securisti cele mai.

Business report: Top 100+. Profiturile celor mai mari firme din Romania; Segmentul 20-34 de ani: unul din cinci nu invata, nu lucreaza, nu se instruieste pentru munca; Trenurile de metrou CAF si Bombardier s-au defectat in 2019 mai des decat garniturile

Romania a urcat 20 de locuri in Topul tarilor cu cele mai bune reputatii din lume. Romania ocupa locul 42 in topul mondial al statelor cu cea mai buna reputatie un avans de 20 de locuri comparativ. Petrolul contaminat: misterioasa criza rusa care era cat pe ce sa paralizeze mari rafinarii din Europa. in Nikolaievka, la est de o cotitura a fluviului Volga, spun autoritatile, cloruri corozive au intrat, in aprilie.

Desi economia creste puternic iar dobanzile sunt mici, investitiile firmelor romanesti sunt printre cele mai mici din UE.

Desi economia romaneasca are printre cele mai mari rate de crestere, firmele locale investesc foarte putin sau deloc. Conform celui mai recent sondaj de Investitii al BEI EIBIS 2018), suntem la coada statelor europene din acest punct de vedere. Mai putin de sapte din zece firme 68%) au confirmat ca au facut investitii in anul 2018, mult sub media UE si Europa Centrala si de Est ECE), de 87% si respectiv de 79%. Aceasta deficienta de investitie a devenit persistenta in ultimii trei ani, sugerand ca in Romania ar exista factori structurali care impiedica apetitul companiilor de a investi si care scad gradul de antreprenoriat.

Liberty a cumparat activele ArcelorMittal printr-o tranzactie de 740 de milioane de euro, una dintre cele mai importante fiind combinatul siderurgic de la Galati

Liberty Steel, parte a GFC Alliance, companie detinuta la nivel global de Sanjeev Gupta, a incheiat astazi achizitia de la ArcelorMittal a sapte fabrici de otel si a cinci centre de servicii in sapte tari din Europa, printre care se numara si combinatul siderurgic de la Galati.

VIDEO Totul despre NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa incepe joi la Constanta. Noutatile editiei 2019

Cel mai mare festival pe plaja din Europa, NEVERSEA, va incepe la Constanta joi, 4 iulie. Pana duminica, 7 iulie, plaja Modern va oferi patru zile de muzica, distractii, concursuri, premii, relaxare. Aproape nimeni nu va pleca cu mana goala de la NEVERSEA, toti vor primi cate un premiu, a promis Bogdan Buta, directorul firmei organizatoarea Neversea SRL.

Mesaje, sms-uri si felicitari de Sfintii Petru si Pavel. Cele mai inspirate mesaje

In ziua de 29 iunie se praznuiesc sfintii Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt cele mai frumoase mesaje si cum sa feliciti mai bine persoanele care poarta aceste nume! Sfintii Petru si Pavel Sfintii Apostoli Petru si Pavel se amintesc pe 29 iunie, prilej pentru romani pentru o alta mare sarbatoare. Daca vrei sa .

Monitorul Preturilor Carburantilor: Cum poti afla cele mai apropiate benzinarii si preturile practicate

Consiliul Concurentei a lansat luni Monitorul Preturilor Carburantilor, platforma on-line care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalele retele de distributie a carburantilor auto. Conducatorii auto pot accesa gratuit acest comparator de preturi, care arata cele mai apropiate benzinarii, localizarea geografica, serviciile oferite de acestea, precum si preturile practicate.

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )