Libnet.ro
UNICEF

07:30

Business report: Cresterea PIB - calitate tot mai slaba. Atentie la evolutia preturilor din economie; Cum va arata Autostrada de Centura Sud a Capitalei;Romania vs Ungaria - cand ii ajungem din urma?

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cresterea PIB - calitate tot mai slaba. Atentie la evolutia preturilor din economie; Cum va arata Autostrada de Centura Sud a Capitalei;Romania vs Ungaria - cand ii ajungem din urma?

Metrorex si face polita de asigurare pentru mai mult decat nimic. Metrorex a semnat contractul de asigurare de raspundere civila generala, pentru. Viteza de proiectare pentru drumurile expres revine la 120 km/ora. Drumurile expres vor fi proiectate la o viteza de 120 de kilometri/ora in zona de campie, fata de. continuă pe Hotnews

Agentiile de turism lanseaza tot mai multe oferte inedite in Romania, pe fondul cererii in crestere

Agentiile de turism se intrec in ultimul timp in oferte inedite pentru a descoperi Romania, tendinta evidenta mai ales in acest sezon, cand circuitele culturale organizate intr-o maniera moderna, plimbarile turistice cu trenul in Transilvania, tururile la crame si podgorii sau pachetele pentru tot mai numeroasele concerte sau festivaluri din tara devin tot mai cunoscute pentru turistii romani si straini, scrie News. ro. Turoperatorii si specialistii in domeniu spun ca astfel de oferte indica faptul ca, in ultimii ani, turistii au recapatat increderea in Romania ca destinatie de vacanta si pun evolutia mai ales pe seama unei schimbari de generatii active in materie de calatorii.

Business report:Cum se pierd 4 ani din viata? Dar 800.000 de ani din vieti? Liceul fara cunostinte, fara meserie, fara diploma: de ce pleaca tinerii unde vad cu ochii;Banii romanilor: Multi in banci, dar cu un grad de economisire slab si apetit pentru in

18 mil. euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera, in iunie. Statul a incasat in iunie peste 18,6 milioane de euro in urma comercializarii pe. Cum se lucreaza la noul pod de la Mogosoaia pentru a ajunge in 23 de minute cu trenul la Otopeni. Legatura feroviara cu aeroportul, mai ieftina si mai rapida cu trenul decat cu metroul. Compania.

Business report: Romanii, campioni europeni la consumul de mancare si bautura; Avertisment pentru calitatea cresterii. Romania - Involutie la productivitatea resurselor intre statele UE; Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare dec

Mol si E. ON vor construi impreuna o retea de incarcatoare pentru masini electrice pe autostrazile din Romania. ON si MOL vor dezvolta, in Romania, o. Grupul ungar OTP Bank a depus pentru Banca Romaneasca o oferta cu aproximativ 40 milioane euro mai buna decat cea avansata de Banca Transilvania - surse. Grupul ungar OTP Bank a depus pentru.

Tot mai UE: Ucraina, acord de ASOCIERE cu Uniunea Europeana

Ucraina se apropie si mai mult de Uniunea Europeana dupa ce, marti, a semnat un acord de asociere cu reprezentantii de la Bruxelles. Unele aspecte ale acordului au fost deja aplicate provizoriu, dar ratificarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )