Libnet.ro
UNICEF

22:15

Business report: Cum a ajuns Romania tara din UE care plateste cele mai mari dobanzi; Daca OUG 114 ramane in aceasta forma, vorbim despre Pilonul II la trecut.

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cum a ajuns Romania tara din UE care plateste cele mai mari dobanzi; Daca OUG 114 ramane in aceasta forma, vorbim despre Pilonul II la trecut.

Nu e posibil ca UE sa ofere o amanare semnificativa a Brexitului. Ministrul comertului din Marea Britanie, Liam Fox, a declarat ca nu este posibil ca Uniunea Europeana sa ofere Regatului Unit o amanare semnificativa a Brexit-ului din cauza apropiatelor alegeri europene de la sfarsitul lunii mai. O afacere romaneasca unica in lume. Astazi la Romania Fast Forward va spunem povestea unor antreprenori romani care au creat prima biblioteca publica din lume ce inchiriaza carti angajatilor din companii. continuă pe Hotnews

Business report: Cum a ajuns Romnia tara din UE care plateste cele mai mari dobnzi; Daca OUG 114 ramne n aceasta forma, vorbim despre Pilonul II la trecut.

Nu e posibil ca UE sa ofere o amanare semnificativa a Brexitului. Ministrul comertului din Marea Britanie, Liam Fox, a declarat ca nu este posibil ca Uniunea Europeana sa ofere Regatului Unit o amanare semnificativa a Brexit-ului din cauza apropiatelor alegeri europene de la sfarsitul lunii mai. O afacere romaneasca unica in lume. Astazi la Romania Fast Forward va spunem povestea unor antreprenori romani care au creat prima biblioteca publica din lume ce inchiriaza carti angajatilor din companii.

Business report: Panouri de siguranta la metrou: Metrorex va face licitatie pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate; Cea mai mare problema imobiliara pe care o au romnii n prezent; UE interzice folosirea plasticelor ncepnd cu 2021. Ce produse

ANAF: Comerciantii de produse energetice angro nu vor mai fi obligati sa detina spatii de depozitare. Comerciantii de produse energetice in sistem angro nu vor mai fi. Secretul producatorului de tevi nascut in zilele Revolutiei, care a cucerit piata din SUA si Canada. Pe hartie a luat fiinta, ca intreprinderea de Tevi Slatina, inca din 1982, dar a.

Business report: Consumatorii de energie electrica pot beneficia de preturi plafonate numai daca ramn captivi la acelasi furnizor; Romnii ncep sa precomande florile pentru 1 si 8 Martie chiar si cu doua luni nainte; ANAF se reorganizeaza

Metrorex ar putea lansa saptamana viitoare licitatia pentru achizitia trenurilor pentru Metroul de Drumul Taberei. Licitatia pentru achizitia trenurilor care vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei Pantelimon ar putea fi lansata saptamana viitoare, au spus. Firea ramane buna de plata chiar daca RADET da faliment. Primaria ar putea fi executata silit cu pana la 3,7 miliarde de lei. Solutia falimentului regiei de termoficare a Bucurestiului, care a acumulat datorii istorice totale de 3,7 miliarde de lei.

COSMIN MARINESCU, CONSILIER PREZIDENTIAL: Romania - singura tara din regiune care acumuleaza deficite comerciale

Marinescu: Programul de guvernare - pe contrasensul evolutiilor economice regionale si internationale Raportul de tara publicat recent de Comisia Europeana confirma ingrijorarile in legatura cu evolutiile economiei tarii noastre din ultimii ani, subliniaza consilierul prezidential pe probleme de politici economice si sociale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )