Libnet.ro
UNICEF

22:45

Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Hotnews Hotnews,
 Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Mercedes-Benz lanseaza editii speciale pentru Clasa G. Mercedes-Benz continua sa ofere o serie de editii speciale pentru Clasa G. Off-roaderul germanilor poate fi. ANOFM: Rata somajului a scazut usor in martie, la 4,55%. Rata somajului a fost de 4,55% la sfarsitul lunii martie 2017, in scadere cu. continuă pe Hotnews

ANOFM: Peste 70.000 de persoane, angajate in primele trei luni ale anului

Peste 70. 000 de persoane au angajate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), in primele trei luni ale acestui an, cele mai multe 33%), avand peste 45 de ani, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

BRD a facut un profit net de 307 milioane de lei in primele 3 luni din acest an

Profitul net la nivelul Grupului BRD a fost de 330 milioane RON in trimestrul I 2017 in comparatie cu 73 milioane RON in trimestrul I 2016, rezultand o rentabilitate anualizata a capitalurilor proprii de 19,3% si o rentabilitate a activelor de 2,6%. Profitul net la nivelul bancii a atins 307 milioane RON in trimestrul I 2017 fata de 63 milioane RON in trimestrul I 2016, se arata intr-un comunicat transmis joi Bursei de Valori de reprezentantii BRD. Imprumuturile Grupului BRD de la Societe Generale au totalizat circa 0,9 miliarde RON 2% din total datorii). Rezervele minime obligatorii tinute de BRD la Banca Nationala a Romaniei au reprezetat mai mult de jumatate din acest agregat la 31 martie 2017 si au crescut la 3. 722 milioane RON.

Colectarea ANAF a crescut cu 2,7% in primele patru luni

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat in primele patru luni ale acestui an 68,45 miliarde lei, cu 2,7% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

ANAF a colectat 68,45 miliarde lei la buget in primele patru luni, cu 2,7% mai mult decat anul trecut

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat in primele patru luni ale acestui an 68,45 miliarde lei, cu 2,7% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.

ANAF a colectat venituri bugetare mai mari cu 2,7% in primele patru luni ale anului

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat 68,45 miliarde lei in primele patru luni ale acestui an, mai mult cu 2,71% fata de aceeasi perioada din 2016, potrivit unui comunicat al institutiei, trimis Redactiei.

Andreea Marin a facut marele anunt la aproape trei luni de cand a divortat de Tuncay! Ce frumos, felicitari!

La trei luni de la divortul de Tuncay, Andreea Marin anunta un nou proiect. Fix o saptamana pana la lansarea unei campanii surprinzatoare. Finalul filmarilor in gradina mea. A fost colt de rai astazi: adiere de.

Business report: Cand va fi gata primul proiect complex de infrastructura din ultimii 27 de ani; Preturile vor creste in urmatoarele trei luni. Ce sectoare vor fi afectate de scumpiri; Cine nu este membru nu poate avea drepturile membrilor. Termenii duri

Doua regiuni din Romania au printre cei mai multi someri pe termen lung din UE. Doua regiuni din Romania, respectiv Sud-Muntenia si Vest, au inregistrat anul trecut o rata regionala a somajului pe termen lung de peste 60%. Verdictul Comisiei pe legea 51% produse romanesti in hypermarket mai are de asteptat. Romania a cerut amanarea trimiterii unui raspuns. Legea privind comertul alimentar, intrata partial in vigoare anul trecut si care a atras declansarea procedurii de infrigement.

BRD a inregistrat o crestere de aproape cinci ori a profitului net in primul trimestru, pana la 307 milioane lei

BRD-Groupe Societe Generale, a treia banca din Romania dupa valoarea activelor, a inregistrat un avans de 388% al profitului net dupa primele trei luni ale acestui an, pana la 306,944 milioane lei, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Business report:Gigantii energetici romani se transforma in companii de partid; Ambasadori, politicieni, manageri, implicati intr-o afacere ciudata;Romania - in cursa celor 4 pentru relocarea Agentiei Europene a Medicamentului

Ford Fiesta a reusit sa bata Golful in Europa. Volkswagen Golf a reusit sa fie cea mai vanduta masina din Europa in ultimii ani, dar succesul germanului este. Hatisul gospodaresc, intre haos si revolutie. Ce spun expertii. Revolutia fiscala propusa de Finante ar putea crea un haos atat in.

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 6,9% in primul trimestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale anului in curs, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 6,9%, respectiv cu 7,4%, raportat la perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )