Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Hotnews Hotnews,
 Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant. continuă pe Hotnews

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in .

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

Document Decret Stare de Urgenta: ce drepturi ne sunt ingradite in aceasta perioada

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de luni, decretul in contextul starii de urgenta cu privire la pandemia de coronavirus. Ce drepturi ne sunt ingadite pe o perioada de 30 de zile si cum se vor aplica masurile luate impotriva raspandirii virusului? Document Decret Stare de Urgenta Romania a luat rapid masuri pentru ca .

Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Din cauza situatiei actuale, cea a crizei epidemiologice, lumea, si nu numai in Romania, a intrat intr-o adevarata criza a cumparaturilor din marile magazine si nu numai. in Romania, in acest moment, din declaratiile unor reprezentanti ai marilor retaileri, granitele nu sunt inchise pentru acestia, ci doar pentru romanul de rand. Recomandari pentru aprovizionarea cu .

Business report: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus; Planul bancilor pentru explozia Covid-19; Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE

Libertatea: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus * Economica. net: Planul bancilor pentru explozia Covid-19 * Curs de Guvernare: Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE.

Termometrele au inregistrat minus 12 grade, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, o temperatura foarte scazuta pentru aceasta perioada

Mercurul termometrelor a aratat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, minus 12 grade Celsius, temperatura mult mai scazuta decat normalul termic al perioadei. Meteorologul Nicolae Rusan, de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, a declarat pentru Agerpres ca si in celelalte localitati ale judetului au fost temperaturi scazute, respectiv minus 11 grade la Toplita si Bucin, minus 10 grade Celsius la Joseni si minus 6 grade la Odorheiu Secuiesc.

Atentie! Ce medicamente trebuie sa aiba romanii in casa in aceasta perioada

Primele si cele mai importante sfaturi ale medicilor adresate populatiei pentru perioada urmatoare, pentru a micsora pe cat posibil pericolul raspandirii Covid-19, sunt acelea de a ramane la domiciliu si a respecta cu strictete regulile de igiena.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )