Libnet.ro
UNICEF

08:45

Business report: Romania nu mai are nevoie de gazele rusesti. Nici macar la iarna, oricat de grea ar fi; Dupa Prima Casa, Prima masina; Samsung Galaxy Alpha: primele imagini si detalii despre hardware

Hotnews Hotnews,
 Business report: Romania nu mai are nevoie de gazele rusesti. Nici macar la iarna, oricat de grea ar fi; Dupa Prima Casa, Prima masina; Samsung Galaxy Alpha: primele imagini si detalii despre hardware

Top 10 zone din Romania unde internetul mobil duduie. De la 386 Kbps pe secunda prin UMTS in urma cu noua ani, internet mobil din Romania a avut o evolutie rapida pana la 4G+. Bancile au ramas cu terenurile ieftine in brate. Cleciu, ARAI: Unii s-au lasat executati, pentru ca plata creditelor nu mai renta. Mare parte dintre debitorii care s-au lasat executati de banca. continuă pe Hotnews

Handbalistul Daniel Todosia are nevoie de sange AB-negativ

Handbalistul Daniel Todosia are nevoie de sange grupa AB-negativ dupa ce a fost ranit, grav, intr-un accident rutier in luna mai. Tanarul jucator a ajuns la spital in coma si este acum internat la Spitalul de Urgenta din Tg. Mures. Cei care pot dona trebuie sa mearga la Centrul de Transfuzie Sanguina din Piatra Neamt si sa mentioneze: Pentru Daniel Todosia- Spitalul Judetean Tg. Mures.

Business report: Doi oligarhi rusi il executa silit pe unul dintre cei mai discreti investitori imobiliari din Romania; De ce Germania se opune unui razboi economic cu Rusia iar Hollande trage cu dintii de contractul pentru navele Mistral; Moshe Ya'alon:

De ce ne ocolesc investitiile straine. Desi inceputul de an a adus o relativa imbunatatire in ceea ce priveste sumele atrase de peste hotare de economia romaneasca, avem mici sanse sa redevenim curand . Ultimele zile pentru OBI. Unde se mai gaseste marfa in magazine. Cel putin doua dintre cele 7 magazine operate de retailerul de bricolaj OBI se vor inchide luna aceasta. Rafturile magazinelor sunt aproape goale.

Business report: Harta pe judete: Cine sunt stapanii pamanturilor din proprietatea statului roman; DW: Sistemul bancar se clatina in Portugalia si Bulgaria; Cine va achita nota de plata a disputei: uite CAS, nu e CAS?

Terenul agricol din Romania este cel mai bogat si cel mai ieftin din Europa. Cui apartine pamantul romanesc. In Romania, resursele naturale alimenteaza lacomia si atrag investitii. Fabrica de confectii fara muncitori. Locuitorii comunei in care a fost deschisa nu sunt interesati sa se angajeze. Elena Parvulescu a fost incantata cand a auzit ca la ea in comuna se deschide.

Chiar are nevoie Europa de o conducta uriasa de gaz?

La cea de a 70-a aniversare a Zilei Z, trei senatori americani au sosit pe pamant european cu scopul de a stopa cresterea importului de gaz rusesc de catre Europa. Destinatia lor anuntata era o conferinta in Polonia. Dar batalia senatoriilor John McCain, Ron Jonson si Christopher Murphy se ducea mult mai la sud.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )