Libnet.ro
UNICEF

07:45

Business report: Romania, tara din UE cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19; Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie

Hotnews Hotnews,
 Business report: Romania, tara din UE cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19; Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie

Profit. ro: Bursa romaneasca, la cele mai ridicate valori post-COVID * Wall-Street. ro: Kandia - Mediul privat este singurul care suporta costul crizei. Suntem discriminati * Curs de guvernare: Romania, statul cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19 * Adevarul: Produsele made in Romania devin mai atractive in pandemie * Economica. net: Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie * Libertatea: eJobs - Un milion de aplicari pentru locuri de munca in ultima luna * Auto Bild: Cu noul RCA s-ar putea sa-ti repari masina cu bani de acasa. Care sunt modificarile * Digi24: Lista neagra a aeroporturilor intocmita de Agentia UE pentru Siguranta Aviatiei. Tarile cu risc mare de transmitere a coronavirusului. continuă pe Hotnews

Orban, despre o remaniere guvernamentala: Nu exista nici cea mai mica discutie. Nu exista om fara de greseala

Premierul Ludovic Orban a spus, sambata seara, ca nu exista nici cea mai mica discutie in momentul de fata despre remaniere guvernamentala, precizand, referitor la activitatea ministrilor din cabinetul sau in contextul crizei provocate de COVID-19 ca nu exista om fara de greseala.

STUDIU XPRIMM: Tara noastra - cea mai vulnerabila pe asigurari auto, din marile piete ale ECE

Tara noastra este cea mai vulnerabila din punctul de vedere al segmentului de asigurari auto in Top Cinci piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est ECE), reiese dintr-un studiu realizat de XPRIMM, la solicitarea Asociatiei Pentru Promovarea Asigurarilor APPA), care a analizat situatia financiara din regiune in 2019.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

Cetatenii R.Moldova care au o pensie mai mica de 3.000 de lei vor primi un ajutor unic de 700 de lei. Banii ar putea fi oferiti in plina campanie prezidentiala

Presedintele Igor Dodon a anuntat luni, 25 mai, intr-un briefing de presa, ca cetatenii care au o pensie mai mica de 3. 000 de lei vor primi un ajutor unic de la stat in suma de 700 de lei. Dodon a dat asigurari ca Guvernul are bani suficienti pentru a realiza acest obiect, insa nu a precizat de unde mai exact va lua Executivul bani.

Asiguratori: Reparatiile auto s-au scumpit. Romania are cea mai mare rata a daunei din Europa Centrala si de Est

In Top 5 piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est, Romania este cea in care asigurarile auto au impactul cel mai puternic, atat din perspectiva primelor brute suscrise, cat si din cea a cheltuielilor cu daunele.

Tariceanu: Romania se imprumuta cu cea mai mare dobanda ceea ce arata lipsa de incredere in Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, semnaleaza faptul ca Romania se imprumuta cu cea mai mar.

Medic roman: in R. Moldova a fost cea mai grea experienta din viata mea

Giorgiana Matei este unul dintre medicii romani care s-au oferit sa plece in misiunea de ajutor trimisa de Romania in Republica Moldova. Medic la SMURD Iasi, ea a povestit, la Digi24, ca ceea ce a vazut in cele doua saptamani petrecute la Chisinau a fost cea mai grea experienta din viata sa.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

Bucuresti - cea mai dinamica piata logistica

Stocul spatiilor industriale si logistice din Bucuresti s-a dublat in intervalul 2015 - 2020, capitala Romaniei fiind cea mai dinamica piata din regiunea Europei Centrale si de Est in intervalul analizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )