Libnet.ro
UNICEF

19:30

Business report: De ce s-a blocat programul Rabla la electrocasnice. Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala. O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei. Burduja, eliberat din functia de secretar de stat

Hotnews Hotnews,
 Business report: De ce s-a blocat programul Rabla la electrocasnice. Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala. O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei. Burduja, eliberat din functia de secretar de stat

De ce a fost blocat programul Rabla la electrocasnice: responsabilii s-au speriat de cati oameni asteptau startul pe site * Cum au ramas alesii locali cu pensia speciala: conexiunea la internet a picat in momentul votului * Ce efect ar avea marirea drastica a amenzilor de circulatie * CFR Calatori, generoasa cu angajatii: o treime din cheltuieli merg catre plata salariilor * Erste Group: Romanii economisesc lunar 59 de euro, cu 6% mai mult decat in 2019 * O factura de 100kWh a unui client casnic va fi mai mare cu 5-10 lei dupa 1 ianuarie estimare Sorin Elisei, Deloitte * Bogdan Neacsu, CEC Bank: Vom inchide anul cu profit net de circa 300 mil. lei si o crestere record a activelor, de 20% * PIBlocuitor a atins pragul de 70% din media UE Consumul individual efectiv, la 79% din media UE * Interesul romanilor pentru destinatii exotice in vacanta de iarna s-a dublat * Sebastian Burduja, eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat al Ministerului de Finante. continuă pe Hotnews

Seful AFM, revocat din functie pentru ca a amanat programul Rabla Electrocasnice

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a transmis premierului Romaniei propunerea de revocare din functie a presedintelui Administratiei Fondului de Mediu, Dan - Catalin Vatamanu, avand in vedere ca a dispus amanarea demararii Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Programul Rabla pentru Electrocasnice este lansat marti. Bugetul alocat in acest an este de 40 milioane lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor lanseaza marti, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice, bugetul alocat in acest an fiind de 40 milioane lei.

inscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice au fost amanate AFM acuza suspiciuni de frauda informatica

AFM a anuntat amanarea inscrierii in programul Rabla pentru Electrocasnice, programata sa aiba loc marti 15 decembrie de la ora 12:00, acuzand instabilitatea securitatii cibernetice.

Business report Blocaj ANAF-procurori. 83 de optiuni pentru reducerea deficitului bugetar. intre munca si timp liber. Lectii din 1.000 de crize. Rabla pentru electrocasnice incepe marti

Cine plateste factura unui rating speculativ: statul, leul, romanii. Politicienii? Nu. Ei o semneaza * Blocaj ANAF-procurori. Fara acces direct la baza de date a Fiscului, parchetele fac solicitari pentru a proba evazionistii * Un model american. 83 de optiuni pentru reducerea deficitului bugetar si ce poate invata Romania * Care este nivelul de competente digitale si spre ce ne indreptam * Europa nu reuseste sa recupereze Craciunul din stransoarea Covid-ului * intre munca si timp liber: cine lucreaza cel mai mult, cine doarme mai mult, cine sunt pasionatii de shopping * Andrei Cionca. Lectii din 1. 000 de crize. Si cum sa nu devii propriul tau adversar * Programul Rabla pentru electrocasnice, lansat marti * Indemnizatia de cresterea copilului: CCR explica de ce e constitutionala plafonarea sa, dar si care e scopul ei, de fapt * octobank, neo banca fondata de romanul Bogdan Atanasiu, pregateste lansarea operatiunilor.

Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice, gata de lansare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) lanseaza marti programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice. Persoanele interesate se pot inscrie in program incepand de marti de la ora 12:00.

Programul RABLA pentru electrocasnice, amanat inainte de deschidere. A fost atacat de hackeri

Programul RABLA pentru electrocasnice destinat persoanelor fizice trebuia sa fie lansat cu doar cateva minute in urma. insa site-ul Ministerului Mediului a fost atacat de hackeri, astfel incat programul a fost amanat.

A inceput programul Rabla pentru electrocasnice: cum poti sa-ti iei, in premiera, laptop nou cu bani de la stat

Statul a promis si anul acesta ca va veni cu programul Rabla pentru electrocasnice si s-a tinut de cuvant. Si chiar a venit cu niste premiere, adaptate cumva si pentru munca de.

Programul Rabla pentru Electrocasnice este lansat azi

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor lanseaza marti, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice, bugetul alocat in acest an fiind de 40 milioane lei.

incepe Programul Rabla pentru Electrocasnice. Poti sa-ti iei electrocasnice noi cu bani de la stat! Cel mai mare voucher este de 500 de lei

Programul Rabla pentru Elecrocasnice, destinat persoanelor fizice, este lansat astazi. incepand cu ora 12. 00, toti cei interesati se pot inscrie pe site-ul AFM pentru a obtine voucherele electronice.

Rabla Electrocasnice, amanata de AFM cu cateva minute inainte de start din cauza unor suspiciuni de frauda

Programul Rabla pentru electrocasnice, care ar fi trebuit sa inceapa la ora 12:00 a zilei de marti, 15 decembrie, a fost amanat de AFM cu doar cateva minute inainte de start, din cauza unor suspiciuni . ) de fraudare prin clonarea informatiilor specifice programului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )