Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Supraveghetorul sef din BNR, Nicolae Cinteza, se pensioneaza. Numita cu cantec, Vivian Nicoli demisioneaza. Reduceri de 35% la vacantele last minute in Turcia.

Hotnews Hotnews,
 Business report: Supraveghetorul sef din BNR, Nicolae Cinteza, se pensioneaza. Numita cu cantec, Vivian Nicoli demisioneaza. Reduceri de 35% la vacantele last minute in Turcia.

Operatorii din turism anunta reduceri de 30-35% la vacantele last minute in Turcia. Digitalizare. Un singur drum la Casa de Pensii pentru a ridica actele necesare. Numita cu cantec, Vivian Nicoli si-a dat demisia din Consiliul Reprezentantilor de la Fondul Proprietatea. Companiile TAROM si Blue Air ar putea primi credite cu garantii de stat. Productia agricola 2019 scadere istorica a valorii brute adaugate in economie. Nicolae Cinteza, puternicul sef al supravegherii bancare de la BNR, timp de 21 de ani, iese la pensie. continuă pe Hotnews

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )