Libnet.ro
UNICEF

11:45

Business report: TOP 30 cei mai bogati romani care s-au certat cu legea; Scaderea TVA la alimente se amana; Cum se formeaza pretul gazului si ce platim exact in factura; Taxa pe ruina: Proprietarii caselor lasate in paragina vor supraimpozitati

Hotnews Hotnews,
 Business report: TOP 30 cei mai bogati romani care s-au certat cu legea; Scaderea TVA la alimente se amana; Cum se formeaza pretul gazului si ce platim exact in factura; Taxa pe ruina: Proprietarii caselor lasate in paragina vor supraimpozitati

Ce angajati au primit mai multi bani in plus la finalul lui 2014. Salariul mediu net a crescut in ultima luna a anului trecut, dupa cum arata cele mai noi date ale Institutului National de Statistica. Castigul salarial mediu a fost in decembrie de 1. 866 lei net, in urcare fata de noiembrie. Amazon se retrage din Crimeea din cauza sanctiunilor internationale impotriva Rusiei. Gigantul comertului online Amazon se retrage din Crimeea si a transmis utilizatorilor sai din peninsula sa isi inchida conturile intr-o saptamana, din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA. continuă pe Hotnews

TOP 30 cei mai bogati romani care s-au certat cu legea

3,4 miliarde de euro: aceasta este averea cumulata a celor mai bogati 30 de romani care sunt fie condamnati definitiv sau cu drept de apel ori recurs), fie urmariti penal.

Paravion.ro, crestere de 140% a numarului de cumparatori. Unde au mers cei mai multi romani

Paravion. ro a inregistrat o crestere de 140% a numarului de turisti romani care au ales sa isi cumpere vacantele de pe agentia online, fata de 2013. Cele mai bine vandute pachete au fost pentru Antalya si Grecia.

India, pe locul trei in topul tarilor cu cei mai multi miliardari

India a luat locul Rusiei pentru prima data in istorie in clasamentul tarilor cu cei mai multi miliardari, pe primele doua locuri aflandu-se SUA si China, potrivit unui top anual al celor mai bogati oameni din.

India devanseaza Rusia si ocupa locul trei in topul tarilor cu cei mai multi miliardari

India a depasit Rusia la numarul de miliardari, ajungand pe pozitia a treia in lume, dupa SUA si China, din cauza sanctiunilor internationale si a scaderii cotatiilor petrolului pe bursele de marfuri, potrivit unui clasament anual al celor mai bogati oameni din lume, citat de catre Wall Street Journal.

Business Report: Romania retrocedata. Inventarierea terenurilor este finalizata in 90% dintre localitati, dar imobilele mai asteapta; FMI vrea sa reluam cresterea pretului gazelor din aprilie; In doi ani, rusii au renuntat la afaceri de sute de milioane

Terenurile agricole s-au scumpit cu 50% in trei ani. Tranzactiile cu terenuri pentru dezvoltari imobiliare s-au intensificat in ultimele sase luni, in special in. Codul Muncii modifica drastic plata lucratorilor temporari in statele UE. Cea mai importanta modificare a Codului Muncii, adusa in ianuarie 2015, stabileste.

Top 5 cele mai bune ceainarii din Bucuresti

Din ce in ce mai multi bucuresteni sunt in cautarea unor locuri linistite in care sa se relaxeze alaturi de cei dragi la un ceai. Adevarul va prezinta cele mai bune ceainarii din Bucuresti.

Top 5 cele mai bune televizoare LED in 2015

Daca te gandesti sa cumperi un TV in acest inceput de an, trebuie neaparat sa alegi dintre cele mai bune televizoare LED. in primul rand, atunci cand alegi dintre cele mai bune televizoare LED, trebuie sa intelegi care este diferenta si care sunt avantajele dintre acest tip de TV si plasme sau LCD-uri. Practic, televizoarele [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )