Libnet.ro
UNICEF

15:15

Business Report: Top 50 cele mai profitabile companii din Romania. Doar 6 au depasit 100 milioane de euro; Populatia si companiile mici suporta ajutorul de stat dat marii industrii; Au fost eliminate taxele pentru debutantii in afaceri, indiferent de var

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Top 50 cele mai profitabile companii din Romania. Doar 6 au depasit 100 milioane de euro; Populatia si companiile mici suporta ajutorul de stat dat marii industrii; Au fost eliminate taxele pentru debutantii in afaceri, indiferent de var

Cati bani pierde Dinu Patriciu din pariuri, una dintre putinele afaceri pe care le mai are in Romania. Omul de afaceri Dinu Patriciu deschidea in 2010. Topul drumarilor din Romania. Regii asfaltului, scosi din joc de consortiile straine. Majoritatea constructorilor autohtoni de drumuri si autostrazi au avut. continuă pe Hotnews

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Aici aerul ucide. TOP 5: cele mai poluate tari de pe glob

Desi necesar pentru a respira, aerul poate in acelasi timp sa si ucida. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), poluarea aerului este principala cauza a decesului in intreaga lume. Cele mai mari surse de poluare sunt de emisiile de la.

Top 5 cele mai scumpe masini din lume

Daca va ganditi sa achizitionati o masina si nu aveti idee ce model automobil s-ar plia exact pe gustul vostru si pe bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati, va oferim o lista a celor mai scumpe 5 masini din lume.

Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Considerat mai mult un domeniu al barbatilor, antreprenoriatul atrage tot mai mult femeile in intreaga lumea, in special in tarile foarte dezvoltate. Indiferent de loc, si femeile, la fel ca barbatii, care doresc sa creasca afaceri au nevoie de un.

TOP: Retelele de retail din Romania cu cele mai mari profituri

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

Cele mai des intalnite 10 vise si semnificatia lor

Uneori nu dai prea mare importanta viselor, insa sa transmita oare ele ceva? Este vreun semn? Au vreun mesaj? Iata cele mai comune vise si ce semnificatie au ele. Esti urmarit Inseamna ca.

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

FOTO Unde puteti merge in vacanta: cele mai frumoase plaje din Europa

Pentru cei care se simt pregatiti sa ia cu asalt plajele din Europa, European Best Destinations, organizatie non-profit care promoveaza turismul european, a facut un top al celor mai frumoase plaje de pe batranul continent.

Gefco: Anul acesta vor fi mai putine companii pe piata de transport si logistica

Anul acesta vor fi mai putine companii pe piata de transport si logistica, estimata la peste un miliard de euro, intrucat numarul de firme mici a scazut in ultimii ani din cauza noilor taxe si a preturilor concurentiale, a declarat pentru.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )