Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Topul celor mai mari exportatori ai Romaniei in 2019: primii cinci au adus mai putini bani in tara fata de anul trecut; Durata de munca asteptata in Romania sub nivelul din anul 2000

Hotnews Hotnews,
 Business report: Topul celor mai mari exportatori ai Romaniei in 2019: primii cinci au adus mai putini bani in tara fata de anul trecut; Durata de munca asteptata in Romania sub nivelul din anul 2000

CFR Calatori lanseaza licitatie pentru trenuri diesel noi si se asteapta sa primeasca 90% din ramele electrice cumparate de ARF. CFR Calatori lanseaza licitatie pentru achizitia de automotoare diesel noi si ar urma sa. Cat costa facilitatile de lux din proiectele rezidentiale noi. De regula, cele mai comune facilitati si servicii oferite de catre dezvoltatorii imobiliari in cadrul proiectelor de locuinte sunt. continuă pe Hotnews

Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

Global Firepower a publicat topul celor mai puternice armate din lume. Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit studiului, transmite Rador.

Premiu pentru sprijinarea antreprenoriatului. Topul celor mai bune firme din Capitala

Emisiunea Income a fost premiata pentru sprijinirea antreprenoriatului autohton in cadrul galei Topul firmelor organizate de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Si Antena Group a primit un.

Business report: Upgrade-ul motoarelor Diesel Euro 5 - o afacere de sute de milioane de euro; Topul celor mai valoroase 25 de banci din lume; Studiu: Romanii au incredere in banii cash si prefera plata facturilor in numerar

Pretul medicamentelor - folosit ca protectie sociala. Taxa clawback si revizuirea preturilor au transformat piata in una ostila producatorilor. Urmeaza o noua scumpire a energiei electrice? Limita de pret pentru energia vanduta in piata de echilibrare creste dramatic.

Michael Jackson conduce in topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte si in 2019!

Michael Jackson conduce, pentru al 7-lea an la rand, clasamentul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte, realizat de prestigioasa publicatie Forbes! .

Rusia se pregateste de razboi: cele mai mari miscari de trupe, dupa Razboiul Rece

Rusia a initiat niste operatiuni militare de amploare in Marea Norvegiei, in Atlanticul de Nord. Expertii militari sunt de parere ca miscarile de trupe sunt cele mai mari din ultimele cateva decenii. Tensiunile dintre Rusia si tarile membre NATO au crescut la un nivel foarte ridicat in ultimele zile, dupa ce Vladimir Putin a dat .

Business report: Importurile de electricitate au crescut cu 45% in primele sapte luni; Licitatie de 36 milioane euro pentru achizitia a 17 tramvaie in Craiova

Cine a adus cea mai multa mancare din import in prima jumatate a anului. Ca si in prima parte a anului trecut, primii importatori de produse agro-alimentare au. Se pregateste restructurarea ANAF in plin scandal al angajarilor in sistem. Agentia Nationala de Administrare Fiscala va fi restructurata, astfel incat sa devina.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in apa 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Ziua in care au pierit in valuri 222 de oameni

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Mii de morti si efecte dramatice asupra mediului

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 222 de oameni.

Care sunt magazinele Carrefour cu cele mai mari probleme, in urma controalelor ANPC

Controlul inspectorilor Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului au scos la iveala probleme semnificative in majoritatea magazinelor Carrefour vizat, dar la unitatile de la Park Lake si Grand Arena din Bucuresti s-a propus inchiderea raioanelor de gastronomie. Valul recent de nereguli gasite la mai multi producatori deschide discutia despre despagubirile la care sunt indreptatiti consumatorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )