Libnet.ro
UNICEF

10:47

Business Report: Vanzare de urgenta din Petrom; 10 amenintari pentru economie; ANAF vrea sa impoziteze penalitatile de intarziere; Noul ghid al finantarilor bancare pentru IMM-uri

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Vanzare de urgenta din Petrom; 10 amenintari pentru economie; ANAF vrea sa impoziteze penalitatile de intarziere; Noul ghid al finantarilor bancare pentru IMM-uri

Patronii rusi ai RAFO au vandut aproape tot ce puteau. Soarta rafinariei se decide in cateva zile. Patronii rusi ai Rafo Onesti au lichidat in ultimul timp tot ce se putea lichida, de frica unui proces. Se cauta manager privat pentru RATB. 100 de autobuze Mercedes trase pe dreapta. Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) se afla intr-un amplu proces de restructurare. continuă pe Hotnews

Vanzare de urgenta din Petrom

Actiunile SNP Petrom au picat, ieri, cu 5,59%, dupa ce, pe piata, s-a raspandit zvonul ca cineva are la vanzare 0,81% din actiuni si vrea sa scape de ele repede. --- * Update 16:26 BERD si-a lichidat detinerea la Petrom BERD a vandut intreaga detinere de 1,62% din Petrom, in urma plasamentului privat, initiat ieri, potrivit unor surse din piata, dupa ce, initial, dorea sa vanda numai jumatate din acest pachet.

Vanzare de urgenta din Petrom

Actiunile SNP Petrom au picat, ieri, cu 5,59%, dupa ce, pe piata, s-a raspandit zvonul ca cineva are la vanzare 0,81% din actiuni si vrea sa scape de ele repede.

(P) Regio: pentru interventii prompte in cazurile de urgenta din Transilvania de Nord

Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta din Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Satu-Mare, Salaj si Maramures au fost dotate cu masini si echipamente pentru a putea raspunde in timp real situatiilor.

Business Report: Ionel Blanculescu: Fermierii au nevoie mai degraba de o banca agricola, nu de un fond de investitii; Parcarile cu plata - afacere cu potential, dar nu pentru primarii; Rusii de la Gazprom vor gaze din Marea Neagra. Ce planuri mai au pent

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999. Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999. Nemtii atacati dur din toate directiile: Germania jefuieste lumea. Politica economica a Germaniei este gresita din mai multe puncte de vedere, potrivit.

Business Report: Penalitatile contractuale - sau cum sa mai facem rost de niste bani la buget; Ce platim de fapt in factura de electricitate. Energia inseamna doar o treime; Acum avem si Romgaz,cum procedam?

Branza romaneasca, sufocata de importuri. Vine marfa inclusiv din SUA. Retailerii internationali din Romania aduc tot mai sustinut de peste granite branzeturi pe care le produc, de altfel, si procesatorii activi pe plan local. Vremea masinilor electrice nu a venit. Renault-Nissan admite ca a gresit calculele. Vanzarile de masini electrice sunt cu mai bine de patru ani in urma estimarilor, a recunoscut Carlos Ghosn, Seful Aliantei Renault-Nissan.

Business report: Mai misca ceva? Taxati-l!; Raport european: Cat pierde Romania din TVA neincasat. Cum a evoluat marea evaziune la TVA in perioada crizei; Cele mai ieftine credite sunt unde nu te astepti

Casele viitorului, verzi si prietenoase. Povestea clujenilor care si-au facut casa cu 15. 000 de euro, din paie si lut. Doi tineri din Turda, o scenografa si un alpinist utilitar, au construit, cu aproape 15. 000 de euro, o casa din baloti de paie, lut si apa. Asigurarea de sanatate versus abonamentul medical. Costuri si beneficii. O solutie pentru romanii care vor sa isi protejeze sanatatea si sa beneficieze de servicii medicale de calitate este asigurarea privata de sanatate.

10 amenintari pentru economie.

In ultimul raport asupra inflatiei, BNR schiteaza cinci provocari semnificative: majorarea accizelor, liberalizarea preturilor la energie, situatia economica a UE, politica monetara a Fed, preturile materiilor prime pe plan extern. S-ar mai putea adauga, insa, alte cinci: evaziunea asociata majorarii taxelor, comprimarea consumului, absorbtia deficitara, fraudarea fondurilor europene, cosmetizarile electorale si sugrumarea investitiilor. Anul viitor se anunta dificil din mai multe puncte de .

Starea de urgenta din Egipt a expirat marti, la trei luni dupa ce a fost instituita

Justitia egipteana a stabilit ca starea de urgenta instituita in urma cu trei luni a expirat marti. intr-un comunicat, Guvernul egiptean a anuntat ca va respecta decizia justitiei, dar asteapta o.

Starea de urgenta din Egipt a expirat.

Justitia egipteana a stabilit, marti, ca starea de urgenta instituita in urma cu trei luni a expirat, informeaza Mediafax. Guvernul egiptean a anuntat ca va respecta decizia justitiei, dar asteapta o notificare oficiala inainte de a o aplica. Starea de urgenta a fost instituita in Egipt in august, pe fondul violentelor izbucnite dupa ce armata l-a inlaturat de la putere pe presedintele islamist Mohamed Morsi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )