Libnet.ro
UNICEF

15:30

Business report: Vasilescu, BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea. Nicu Marcu va fi presedintele ASF. Foarte multe institutii se pregatesc sa revina la modul de lucru pe hartie. Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Hainele probate in ma

Hotnews Hotnews,
 Business report: Vasilescu, BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea. Nicu Marcu va fi presedintele ASF. Foarte multe institutii se pregatesc sa revina la modul de lucru pe hartie. Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Hainele probate in ma

Adrian Vasilescu, consilier BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea, are documente de la CNSAS care confirma * in acest moment foarte multe institutii se pregatesc asiduu sa revina la modul de lucru pe hartie - George Anghel, Ghiseul. ro. * Cristian Grosu : Au inceput. Cu Mugur Isarescu. * Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF: Nicu Marcu va fi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. * Noi reguli in mall-uri: Timp limitat in cabina de proba, interzicerea testarii produselor cosmetice pe piele, impunerea unui triaj. * Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Tot ce trebuie sa stii, tara cu tara, daca vrei sa pleci in concediu. * Carantina hainelor in magazine: Hainele probate, tinute separat 48 de ore. * Cazarea in vreme de pandemie: dezinfectie intre turisti, masti in spatiile comune, timp dublu pentru curatenie. continuă pe Hotnews

Vasilescu, BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea. Are documente

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a declarat ca Isarescu nu a colaborat cu Securitatea si ca are documente de la CNSAS care confirma acest lucru. Precizarea vine dupa ce CNSAS a cerut instantei sa constate calitatea sa de colaborator al Securitatii.

CNSAS cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca seful BNR Mugur Isarescu a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca Mugur Isarescu, guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a fost colaborator al.

ADRIAN VASILESCU, BNR: Guvernatorul Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a declarat pentru Libertatea ca Isarescu nu a colaborat cu Securitatea si ca are documente de la CNSAS care confirma acest lucru.

Ziare.com:Colegiul CNSAS cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca Mugur Isarescu a colaborat cu fosta Securitate

Potrivit jurnalistilor platformei online Ziare. com, colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a aprobat o nota prin care ii atesta lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, statutul de colaborator al fostei Securitati.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, acuzat ca a fost colaborator al Securitatii. Solicitare-soc facuta de CNSAS

Mugur Isarescu este acuzat de CNSAS ca a fost colaborator al fostei Securitati. Colegiul institutiei a aprobat, saptamana trecuta, nota in care ii este consemnata aceasta calitate.

Mugur Isarescu, acuzat ca a fost securist. Guvernatorul BNR va ajunge in instanta. Avocat: Moral, e deja condamnat

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, va ajunge in instanta, care trebuie sa stabileasca daca a fost colaborator al Securitatii.

Ziare.com: CNSAS cere instantei sa constate ca Mugur Isarescu a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National Pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a stabilit intr-o nota de constatare ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este colaborator al fostei Securitati, scrie Ziare. com. Institutia va sesiza Curtea de Apel Bucuresti, pentru a confirma sau infirma verdictul.

Mugur Isarescu ar fi fost informator al Securitatii. Prima reactie a Bancii Nationale

CNSAS a stabilit ca Mugur Isarescu a colaborat cu Securitatea. BNR a oferit prima reactie, prin vocea lui Adrian Vasilescu.

Guvernatorul BNR si Grupul Operativ Negoiul. Mugur Isarescu nu a fost doar informator, ci si ofiter acoperit! DOCUMENTUL care probeaza calitatea sefului Bancii Nationale a Romaniei de agent al Securitatii

Conform unei note de prezentare intocmite de Securitate in 1979, Mugur Isarescu facea parte din G.

Ce avere are Mugur Isarescu, guvernatorul BNR acuzat ca ar fi fost colaborator al Securitatii

Averea lui Mugur Isarescu este din nou in centrul atentiei, dupa ce guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) este considerat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii colaborator al.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )