Libnet.ro
UNICEF

12:45

Business B1 la zi: Google a lansat serviciul prin care pot fi trimisi bani online (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Google a lansat serviciul prin care pot fi trimisi bani online (VIDEO)

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de. continuă pe B1

Casca prin care iti auzi gandurile te duce la meditatie profunda

Oamenii spun uneori ca este atat de liniste in jurul lor, incat isi aud gandurile. Pentru cei carora nu li se intampla asta a fost creata casca prin care pot fi auzite gandurile. Aceasta se numeste Casca experientei si creatoarea este Aiste Noreikaite, designer din Londra. La prima vedere, acest gadget purtabil este doar o [].

Top 10 alimente care pot produce cancer si top 10 alimente care previn cancerul

In fiecare zi citim despre noi oameni care au fost diagnosticati ca suferind de diferite forme de cancer sau ca au decedat din aceasta cauza. In SUA, aproape 1,5 milioane de cazuri se asteapta sa fie diagnosticate anual.

VIDEO Google a lansat in Marea Britanie serviciul care permite transferul de bani prin Gmail

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de pe magazinul Google Play, scrie The Telegraph.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )