Libnet.ro
UNICEF

10:31

Buzau: Doi barbati raniti dupa o explozie la o anexa a unei benzinarii

Hotnews Hotnews,
 Buzau: Doi barbati raniti dupa o explozie la o anexa a unei benzinarii

Doi barbati au fost raniti, joi dupa-amiaza, suferind arsuri pe maini si pe fata, in urma unei deflagratii care s-a produs intr-o anexa apartinand unei benzinarii, relateaza News. ro, care subliniaza ca, potrivit unor surse, explozia ar fi avut loc dupa ce unul dintre ei ar fi aprins o tigara. continuă pe Hotnews

Buzau: Doi barbati, raniti dupa o explozie la o anexa a unei benzinarii

Doi barbati au fost raniti, joi dupa-amiaza, suferind arsuri pe maini si pe fata, in urma unei deflagratii care s-a produs intr-o anexa apartinand unei benzinarii, relateaza News. ro, care subliniaza ca, potrivit unor surse, explozia ar fi avut loc dupa ce unul dintre ei ar fi aprins o tigara.

Doi barbati disparuti dupa ce au plecat sa caute ciuperci in masivul Semenic, cautati de jandarmii, politistii si salvamontistii din Caras- Severin

Doi barbati de 44 si 49 de ani din Resita, care au plecat, marti, in cautare de ciuperci in masivul Semenic, sunt cautati de jandarmi, politisti si salvamontisti, dupa ce nu s-au mai intors acasa, scrie News. ro.

Starul serialului Doi barbati si jumatate, acuzat de viol

Charlie Sheen, starul cunoscut din serialul Doi barbati si jumatate, este acuzat ca l-ar fi violat pe Corey Haim pe cand acesta avea 13 ani. Actorul Dominick Brascia spune ca Charlie Sheen l-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )