Libnet.ro
UNICEF

01:06

Buzau: Tanar cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care poarta o uniforma nazista

Hotnews Hotnews,
 Buzau: Tanar cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care poarta o uniforma nazista

Parchetul Judecatoriei Buzau s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal in cazul unui tanar care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare imbracat intr-o uniforma nazista si avand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea razboi mondial, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tanar din Buzau, cercetat penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care poarta o uniforma nazista

Parchetul Judecatoriei Buzau s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal in cazul unui buzoian care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare imbracat intr-o uniforma nazista si avand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Dosar penal pentru un tanar din Buzau care a postat pe Facebook o imagine in care apare in uniforma nazista

Un tanar s-a trezit cu dosar penal dupa ce a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare intr-o uniforma nazista si purtand o cascheta de ofiter german din timpul celui de-alDoilea.

Seful ANI are dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de date

Presedintele ANI Horia Georgescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost oprit de un echipaj al Brigazii Rutiere care a constatat ca acesta figura cu permisul suspendat, ulterior dovedindu-se ca el contestase sanctiunea, insa aceasta informatie.

Seful ANI, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus avand permisul suspendat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal dupa ce vineri a fost depistat de politistii bucuresteni conducand, desi avea permisul suspendat, a declarat luni pentru Agerpres Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Seful ANI, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus desi avea permisul suspendat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal dupa ce in noaptea de joi spre vineri, acesta a fost prins de politistii bucuresteni conducand, chiar daca acesta avea permis suspendat.

Un tanar din Buzau ar putea sa stea trei ani in spatele gratiilor din cauza unei imagini pe care a postat-o pe Facebook

Un tanar din Buzau s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care apare imbracat in uniforma nazista si avand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea.

Cazul copilului ucis de caini. Parchetul a intocmit DOSAR PENAL.

Procurorii bucuresteni vor cerceta imprejurarile in care a murit copilul de patru ani muscat de caini vagabonzi in Capitala, in acest caz fiind constituit un dosar penal. La data de 3. 2013, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost constituit un dosar penal avand ca obiect imprejurarile in care s-a produs decesul minorului A. , in varsta de 4 ani. Totodata, in cauza vor fi efectuate verificari si cu privire la modalitatea in care au fost respectate dispozitiile OUG 155/2001 .

Dosar penal in cazul copilului ucis de caini vagabonzi, in apropierea Parcului Tei din Capitala

Procurorii bucuresteni vor cerceta imprejurarile in care a murit copilul de patru ani muscat de caini vagabonzi in Capitala, in acest caz fiind constituit un dosar penal, urmand sa fie facute si verificari.

Seful ANI are dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de ...

Directorul Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu putea avea dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de date. Potrivit unor surse din Politie, Horia Georgescu a fost oprit de politistii rutieri pe Soseaua Chitilei, sambata, la ora 3. Politistii au constatat ca Georgescu avea permisul suspendat inca din data de 9 august 2013, acesta prezentand un certificat de grefa care dovedea ca el contestase masura suspendarii. Contestatia nu aparea in baza de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )