Libnet.ro
UNICEF

14:15

Buzau: Tot mai multi bolnavi inchipuiti folosesc ambulanta pe post de taxi (FOTO)

B1 B1,
Buzau: Tot mai multi bolnavi inchipuiti folosesc ambulanta pe post de taxi (FOTO)

Taxi-ul nu mai e la moda. Tot mai multi buzoieni au facut un obicei din a pretinde ca sunt bolnavi pentru a putea merge gratuit cu salvarea. Astfel, dimineata si seara, masinile Seviciului Judetean de. continuă pe B1

Analiza BBC: Mai multi barbati stabiliti in Turcia au fost ucisi de agenti rusi. Autoritatile de la Ankara nu s-au obosit sa pedepseasca vinovatii

Mai multi barbati stabiliti in Turcia, dupa ce au fugit din teritorii desprinse din Uniunea Sovietica, au fost asasinati si exista dovezi ca unii dintre ei ar fi fost victimele unor criminali rusi,.

Germania, Olanda si Franta, tarile de unde s-au intors cei mai multi romani in tara

Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie si Danemarca sunt tarile de unde au venit cei mai multi romani in tara, in preajma alegerilor parlamentare de pe 11 decembrie, potrivit datele agentiei de turism on-line, Paravion.

Echipa Romaniei de handbal a invins Cehia, scor 30 - 28, si e tot mai aproape de semifinalele Campionatului European

Romania a invins Cehia, scor 30 - 28, in grupa principala a Campionatului European de handbal feminin din Suedia. Astfel, fetele antrenate de Martin Ambros sunt cu un pas mai aproape de.

Romania, tot mai aproape de a avea un premier condamnat penal. Dragnea, despre propunerea PSD de prim-ministru: Nu am zis inca nu la varianta Dragnea

Anul 2017 este cel mai potrivit pentru modificarea Constitutiei, a declarat Liviu Dragnea, dupa ce PSD a castigat alegerile parlamentare. El a mai spus ca Vasile Dincu nu este luat in calcul pentru.

PREMIERA LA ALEGERI: Cei mai multi dintre cei care au votat dimineata provin din mediul URBAN (FOTO)

Pentru prima data pana acum, romanii care locuiesc in mediul urban au mers in numar mai mare la vot decat cei din mediul rural, si anume peste 53% din total. Conform statisticilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )