Libnet.ro
UNICEF

18:30

Buzau: Unitatile militare propuse pentru a deveni cel mai modern penitenciar, nefolosite de peste 16 ani, sunt in stare avansata de degradare

Hotnews Hotnews,
 Buzau: Unitatile militare propuse pentru a deveni cel mai modern penitenciar, nefolosite de peste 16 ani, sunt in stare avansata de degradare

Doua foste unitati militare situate pe raza comunei Unguriu din judetul Buzau vor fi transformate in penitenciar, dupa ce Guvernul a aprobat transferul imobilelor si terenului de la Ministerul Apararii Nationale la Administratia Penitenciarelor. Cladirile, nefolosite de peste 16 ani, sunt in avansata stare de degradare, iar la Unguriu nimeni nu stie deocamdata exact cum vor fi transformate. Faptul ca in localitate se va construi unul dintre cele mai moderne penitenciare din Romania a impartit locuitorii in doua tabere: unii sunt incantati de ideea crearii de noi locuri de munca, altii se tem. Administratia locala spune, insa, ca localitatea nu va avea decat de castigat, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe Nurburgring. Francezii tintesc recordul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe legendarul circuit Nurburgring Norschleife, pregatindu-se pentru a devenit cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe celebrul circuit din vestul Germaniei.

O taximetrista a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Nu imi venea sa cred ce mi se intampla

O taximetrista din Florida a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Si asta pentru ca dupa ce si-a condus iubitul la aeroport, stiind ca acesta se duce sa-si viziteze mama bo.

Iar ne-am facut de ras. Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Bucurestiul, pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic, potrivit unui clasament realizat de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, si preluat de.

Platile nete ale britanicilor catre UE, la cel mai scazut nivel din 2012

Platile anuale nete ale Marii Britanii catre bugetul Uniunii Europene au scazut in 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline 12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - fata de 10,5 miliarde de lire sterline in 2015, arata datele prezentate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

Buna seara, iubite! este nu doar cea mai de succes piesa din muzica usoara romaneasca, si cea mai vanduta, dar si cea mai dificil de interpretat. Doar Loredana Groza o poate canta in modul in care a compus-o regretatul Adrian Enescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )