Libnet.ro
UNICEF

13:30

BVB a atins un maxim istoric in luna ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB a atins un maxim istoric in luna ianuarie

Piata de capital din Romania a crescut, in ianuarie a acestui an, mai mult decat in tot anul 2020 si atinge noi maxime istorice, potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DUPA ANUNTUL TESLA PRIVIND INVESTITIA IN CRIPTOMONEDA Bitcoin atinge un nou maxim istoric de peste 44.000 de dolari

Pretul celei mai cunoscute monede virtuale a urcat brusc la un maxim istoric dupa ce Tesla a anutat ca a cumparat Bitcoin si ca va incepe sa accepte plati in criptomoneda, reiese dintr-un articol publicat de CNBC.

Economia Statelor Unite a creat 49.000 de locuri de munca, in luna ianuarie

Economia Statelor Unite, prima a lumii cu o pondere de 24% in PIB-ul global, a generat 49. 000 de locuri de munca in luna ianuarie, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii. Conform raportului, climatul din piata fortei de munca s-a ameliorat usor dupa cele 227. 000 de locuri de munca pierdute in decembrie, cifra revizuita negativ de la un initial de -140. 000, insa tonusul si ritmul de generare de noi locuri de munca a fost unul slab. Evolutia pe ianuarie a fost in linie cu estimarile initiale de la inceputul saptamanii insa mult sub cele 174. 000 de noi locuri de munca din ianuarie raportate miercuri de procesatorul american de date ADP.

Economia Statelor Unite a creat doar 49.000 de locuri de munca, in luna ianuarie

Economia Statelor Unite, prima a lumii cu o pondere de 24% in PIB-ul global, a generat 49. 000 de locuri de munca in luna ianuarie, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii. Conform raportului, climatul din piata fortei de munca a continuat sa se deterioreze usor dupa cele 227. 000 de locuri de munca pierdute in decembrie, cifra revizuita negativ de la un initial de -140.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )