Libnet.ro
UNICEF

22:15

BVB BET - la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB BET - la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Avans de 22% pentru indice, de la inceputul anului Indicele BET a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 9. 024,03 puncte, prag pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai atins din luna ianuarie a anului 2008, perioada in care pietele de capital internationale si, implicit, cea locala, au fost puternic afectate de criza financiara globala. continuă pe Ziarul Bursa

BET - la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Indicele BET a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 9. 024,03 puncte, prag pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai atins din luna ianuarie a anului 2008, perioada in care pietele de capital internationale si, implicit, cea locala, au fost puternic afectate de criza financiara globala.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din 2011

Rata somajului din Grecia a scazut la 17,6%, de la 18,2% in luna precedenta, transmite Reuters.

ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Rata somajului in Grecia, la cel mai scazut nivel din 2011

Rata somajului in Grecia a scazut la 17,6% in aprilie, de la 18,2% luna precedenta, arata datele preliminare publicate, ieri, de Institutul elen de Statistica Elstat), transmite Reuters.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Locuri de joaca de 54 de milioane de euro in cel mai sarac sector din Bucuresti

Locuri de joaca pentru copii la pret de lux. Primaria Sectorului 5 va cheltui peste 50 de milioane de euro pentru spatiile in care copiii vor putea sa se dea in leagan sau pe balansor. in medie, cate un.

VIDEO Cum suna imnul oficial compus pentru cel mai mare festival din Romania de Armin van Buuren. DJ-ul va mixa o zi intreaga la Cluj

Armin van Buuren si Avian Grays au dezvaluit fanilor imnul oficial al Untold 2019: Something Real feat Jordan Shaw) . Armin van Buuren va avea pe scena principala a festivalului UNTOLD 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la UNTOLD.

Richmond Shepard, cel mai varstnic mim din lume, a murit la 90 de ani

Actorul american Richmond Shepard, cel mai varstnic mim din lume, practician si sustinator al acestei arte, tatal cantaretei Vonda Shepard si antrenor al lui Dick Van Dyke, a murit la 90 de ani, scrie Variety.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )