Libnet.ro
UNICEF

20:00

BVB Cresteri pe linie pentru indici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Cresteri pe linie pentru indici

Avans de 3,48% pentru BET-FI, sustinut de cresterile SIF-urilor * Tranzactii de aproape 15,2 milioane de lei cu titluri obligatare Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat cresteri in sesiunea de ieri, in ton cu evolutiile din pietele europene, intr-un context marcat de semnalele venite din partea Uniunii Europene privind progresele in negocierile unui acord comercial post-Brexit cu Marea Britanie. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Debut pozitiv de saptamana pentru indici

Schimb deal cu 4,6% din Electroarges, la un pret cu 11,5% sub referinta * Tranzactii cu titluri obligatare de 7,2 milioane lei Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat cresteri in prima zi de tranzactionare a saptamanii, in ton cu evolutiile din pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans de 0,54%, la 9. 573,01 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de actiuni ale bursei noastre, s-a apreciat cu 0,56%, pana la 848,95 de puncte.

BVB Deprecieri pentru indici, pe fondul unui rulaj redus

Tranzactii cu obligatiuni de 3,9 milioane lei Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii trecute, in ton cu deprecierile din pietele europene, aparute intr-un context marcat de scenariul tot mai probabil al unui Brexit fara acord si de stagnarea progreselor privind o noua runda de stimulare fiscala in Statele Unite.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )