Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB: Modificarile aduse OUG 114, o masura in directia buna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB: Modificarile aduse OUG 114, o masura in directia buna

Bursa de Valori Bucuresti BVB), institutie fundamentala a pietei de capital, saluta decizia Guvernului, care a modificat in sedinta de joi prevederile OUG 114 cu privire la Pilonul II de pensii, astfel incat sa ofere conditii imbunatatite raportat la cadrul legal creat la finalul anului trecut, se spune intr-un comunicat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Asociatia pentru Pensiile Private: Noile modificari aduse OUG 114 sunt un pas in directia buna

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) sustine ca noile modificari aduse Ordonantei 114, prin care scad cerintele de capital pentru administratori, sunt un pas in directia buna.

Bursa de la Bucuresti lauda modificarile aduse pentru Pilonul 2. Avertismentul lansat

Reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti BVB) sustine ca noile modificari aduse Ordonantei 114, care reduc cerintele de capital pentru administratorii de pensii Pilon II, restabilesc cadrul pentru dezvoltarea pietei de capital. Investitorii avertizeaza insa ca au nevoie de predictibilitate si stabilitate legislativa.

Florin Citu: Dancilatrebuie sa-i DEMITA urgent pe Teodorovici si Valcov. Trebuie sa ELIMINE taxele introduse de OUG 114/2018

Demiterea ministrului de Finante, a a sefului Comisiei de Prognoza, eliminarea taxelor introduse sistemului bancar prin OUG 114/2018 a lacomiei saueliminarea supraaccizeitrebuie aplicate urgent, a.

Teodorovici are opinie diferita fata de Tariceanu despre OUG 114: Multe aspecte cred ca nu au mai ramas de clarificat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici considera ca nu prea mai sunt subiecte de clarificat in privinta OUG 114, contrar opiniei sefului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care a spus miercuri ca actul normativ trebuie rediscutat in coalitie. Teodorovici spune ca unele aspecte au fost rezolvate, atat atat in domeniul bancar, cat si in domeniul pensiilor private, fiind aprobate acte normative in acest sens.

Tariceanu anunta ca ramane la guvernare alaturi de PSD, dar pune conditii: vrea rediscutarea OUG 114 si a Fondului Suveran de Investitii

Presedintele ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca partidul sau va ramane alaturi de PSD la guvernare si ca ii va cere premierului Viorica Dancila o remaniere mai larga sau chiar o restructuare a guvernului. Tariceanu a mai anuntat ca doreste o rediscutare a OUG 114 si a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

BVB Dragos Mesaros, Goldring: Probabil investitorii asteapta anularea OUG 114

Transferurile inregistrate ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au cumulat aproape 100 milioane de lei, cu mult peste media zilnica a acestui an, de 39,6 milioane de lei, intr o sedinta in care indicii BVB au cunoscut salturi masive in ultimele minute ale zilei de tranzactionare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )