Libnet.ro
UNICEF

14:15

BVB a raportat anul trecut un profit net de 6,83 milioane lei, in scadere cu 33%

Adevărul Adevărul,
BVB a raportat anul trecut un profit net de 6,83 milioane lei, in scadere cu 33%

Profitul net consolidat preliminar al Grupului BVB a scazut anul trecut cu 33%, de la 10,19 milioane lei la 6,83 milioane lei, 78% fiind generat de segmentul tranzactionare al grupului, potrivit raportului transmis joi de bursa. continuă pe Adevărul

Romania a fost, anul trecut, importator net de electricitate

Romania a fost, anul trecut, importator net de electricitate, in conditiile in care importurile s-au majorat cu 74%, in timp ce exporturile au scazut cu 34%, potrivit datelor Institutului National de Statistica, publicate miercuri, scrie Agerpres.

RAPORTUL BVB: Profitul net al Oil Terminal Constanta a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei

Profitul net al Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri neta a crescut cu 15%, la 168 milioane lei, potrivit raportului transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al Oil Terminal Constanta a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei

Profitul net al Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri neta a crescut cu 15%, la 168 milioane lei, potrivit raportului transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Salariul mediu net a urcat in decembrie la 3340 lei. in activitatile extractive cresterea a fost de peste 50% in anul trecut, iar in silvicultura salariile au scazut cu 20%

Lucratorii din activitatile extractive, cei din constructii si cei din domeniul fabricarii altor produse din minerale nemetalice aici intrand fabricarea sticlei, a materialelelor de constructii din argila, ceramica, portelan, beton, ciment si ipsos) au fost marii castigatori ai cresterilor salariale din 2019. Potrivit unui comunicat transmis marti dimineata de Institutul National de Statistica, salariatilor din activitatile extractive li s-au marit salariile cu peste 50% anul trecut, acestea ajungand la putin peste 3400 de lei. La polul opus, in silvicultura salariul mediu net a scazut cu aproape 20%.

Klaus Iohannis a promis anul trecut: Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic!

Presedintele Klaus Iohannis declara anul trecut ca este impotriva taierilor de salarii si pensii. Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic, spunea Iohannis in noiembrie.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde de euro anul trecut

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde euro anul trecut, fata de 2018, la 106 miliarde euro, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria externa publica a ajuns la 39,49 miliarde euro.

DATE COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU ROMANIA: Stocul spatiilor industriale si logistice, mai mare cu 10%, anul trecut

Stocul de spatii industriale si logistice din Romania a ajuns, anul trecut, la 4,6 milioane de metri patrati, in crestere cu aproximativ 10% comparativ cu anul precedent, arata un comunicat transmis, ieri, de Colliers International.

Exporturile de whisky scotian au crescut cu peste 4% anul trecut in pofida tarifelor vamale americane

Valoarea exporturilor de whisky scotian a atins un nivel record anul trecut, gratie cresterii vanzarilor in tari precum Taiwan si India, ceea ce a ajutat la reducerea ingrijorarilor cu privire la efectele tarifelor vamale americane si a incertitudinii provocate de Brexit, transmite Reuters.

FATIH BIROL, AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI: Emisiile globale de CO2 din productia de electricitate au stagnat, anul trecut

Emisiile globale de dioxid de carbon rezultate de pe urma productiei de energie electrica au stagnat anul trecut la 33 de gigatone, dupa doi ani de crestere, in pofida prognozelor referitoare la o noua majorare ca urmare a unui avans de 2,9% a economiei mondiale, a anuntat ieri Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Unu din trei cetateni ai UE, vizati de hackeri anul trecut

Unu din trei cetateni UE se confrunta cu incidente de securitate atunci cand foloseste internetul in scop personal. Cele mai multe atacuri online au fost, anul trecut, in Danemarca, Franta si Suedia, iar cele mai putine in Lituania, Polonia si Letonia, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )