Libnet.ro
UNICEF

05:00

BVB Rulaj de 24 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de 24 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Cresteri pentru majoritatea indicilor Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 23,99 milioane lei, cu mult sub media zilnica a acestui an, de 66,95 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata deal, nu a fost realizat niciun schimb. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Declin pentru indici, in prima zi a saptamanii

Lichiditate de 24 milioane lei, putin peste o treime din media zilnica a anului *Corectie ex-dividend de 9,74%, pentru actiunile SIF Transilvania Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, spre deosebirile de cresterile din pietele europene. in Statele Unite, dupa doua ore de tranzactionare, indicele Dow Jones avea un avans de 1,29%, in timp ce S and P500 era in crestere cu 1,35%, iar pentru Nasdaq Composite aprecierea se situa la 1,64%. Actiunile din SUA au crescut, luni, investitorii salutand semnalele de progres catre urmatorul acord de stimulare fiscala. Castigurile au venit si dupa ceea ce pare a fi o imbunatatire a starii de sanatate a presedintelui Donald Trump si a perspectivei ca acesta sa paraseasca spitalul in curand, noteaza CNBC.

THR-Marea Neagra va distribui dividende de 10,37 milioane lei

Randament brut de 13,7% Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO), societate controlata de SIF Transilvania SIF3), va distribuie dividende de 10,37 milioane de lei, din suma inregistrata in contul alte rezerve, aflata in sold la finele anului trecut, in urma votului de ieri a actionarilor companiei in acest sens, se arata in raportul societatii turistice remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )