Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Rulaj de 37 milioane lei, sub media anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de 37 milioane lei, sub media anului trecut

Scaderi intre 0,53% si 0,7% pentru indicii Bursei Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat prima zi a saptamanii in scadere, intr-o zi in care valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 36,85 milioane de lei, sub media zilnica a anului anterior, de circa 40 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity cu aproape 2,2 milioane lei

Consiliul Concurentei a anuntat, duminica, ca a sanctionat Netcity Telecom cu o amenda de 2,184 milioane lei 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Electrica are de recuperat creante de 295,3 milioane lei de la o sucursala

Electrica are de recuperat creante de 295,3 milioane lei de la una din sucursalele sale, Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud, potrivit unui document transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DOCUMENT Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 70 milioane lei pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru pentru seniori

Compania Municipala Imobiliara vrea sa cheltuiasca pana la 69,6 milioane lei fara TVA pentru achizitia unui teren si a unei cladiri unde va amenaja un centru social pentru seniori. Cerinta este ca imobilul sa fie in zona de Est a orasului, terenul sa aiba minim 4. 000 mp, iar cladirea minim 6. 500 mp. Termenul de depunere a ofertelor a fost 16 ianuarie 2020, dar pentru ca nu a fost depusa nicio oferta, licitatia a fost anulata. Compania a anuntat ca va relua procedura.

MFP a imprumutat, ieri, 902,7 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 902,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala la 140 de luni, la un randament mediu de 4,50% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Netcity Telecom, amendata de Consiliul Concurentei cu peste 2 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom SRL fosta Netcity Telecom SA) cu o amenda in valoare de 2. 552 lei aproximativ 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta, conform unui comunicat remis, ieri, Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )