Libnet.ro
UNICEF

06:00

BVB Rulajul urca la 50 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulajul urca la 50 milioane de lei

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a incheiat saptamana de tranzactionare preponderent in urcare, opt din cei noua indici bursieri marcand aprecieri ale cotatiilor, in conditiile unei valori tranzactionate de 50,44 milioane de lei, peste cea din sedinta anterioara, cand au fost derulate transferuri in suma de numai 25 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI Finantele au atras, vineri, 60 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 389,4 de milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 121 de luni, la un randament mediu de 5,11% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 389,4 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 389,4 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 121 de luni, la un randament mediu de 5,11% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Primaria Blaj a concesionat pentru 6 ani serviciul public de transport calatori. Cine a castigat licitatia de peste 2,5 milioane lei

Administratia locala din Blaj a incheiat in luna decembrie un contract in valoare de 2. 941 de lei cu un operator de transport pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )