Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Scaderi pentru indici, dupa primele doua ore de tranzactionare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pentru indici, dupa primele doua ore de tranzactionare

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) erau in depreciere dupa primele doua ore de la deschiderea sedintei de tranzactionare, singurul cos de actiuni care se afla in crestere fiind BET-FI, al SIF-urile plus Fondul Proprietatea FP), ce afisa un avans de 0,43%, la 39. 654,13 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

BVB Scaderi pe linie pentru indicii bursei noastre

Rulaj de 76 milioane de lei, peste media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, BET, principalul cos de actiuni la pietei noas-tre de capital, marcand un declin 4,2%, pana la 7. 038,95 puncte, dupa ce, pe parcursul zilei de tranzactionare indicele a cazut sub nivelul de 7. 000 de puncte.

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )