Libnet.ro
UNICEF

00:07

BVB Scaderi pentru indici, in ton cu declinul din pietele internationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pentru indici, in ton cu declinul din pietele internationale

Actiunile Banca Transilvania, pe primul loc in topul lichiditatii Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat preponderent scaderi in sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB avand un declin de 0,17%, la 916,17 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Cresteri pentru indici, pe fondul unei lichiditati scazute

Prime Transaction: Actiunile celor douabancidinindicele BET au asiguratpeste31% din rulaj Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutiile din pietele europene.

BVB Debut negativ de saptamana, pentru indici

Rulaj de 35,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului trecut Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi pe linie in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi cu deprecieri semnificative in pietele europene.

BVB Cresteri usoare pentru indici

Obligatiunile Qualis Properties au fost inregistrate in sistemul bursier Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in crestere, dupa ce pe parcursul zilei s-au aflat preponderent in teritoriul negativ.

Carantina in hoteluri pentru britanicii care revin din 30 de tari cu risc ridicat

Guvernul britanic urmeaza sa anunte miercuri planul sau de a impune carantina limitata in hoteluri britanicilor care se intorc din 30 de tari cu risc ridicat unde calatoriile sunt interzise, a informat miercuri cotidianul The Times, citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )