Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala (presa)

Hotnews Hotnews,
 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala (presa)

Guvernul Regatului Unit, condus de premierul Theresa May, se va reuni de urgenta marti la ora locala 9. 00, dupa explozia de la Manchester soldata luni seara cu 19 morti si circa 50 de raniti, transmite televiziunea Sky News, preluata de Reuters. continuă pe Hotnews

Cum reactioneaza artistii dupa explozia de pe Manchester Arena. Demi Lovato: Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si-au pierdut viata/ Nicki Minaj: S-au pierdut vieti nevinovate

Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei, scrie News. ro.

Explozie la Manchester, soldata cu 19 morti si cel putin 50 de raniti

ACTUALIZARE 08:00 AFP: Ce se stie pana acum despre atentatul de la Manchester O explozie puternica, tratata drept un incident terorist, a avut loc aseara la finalul unui concert, in sala Arena din Manchester, in vestul Angliei, soldata cu 19 morti, relateaza AFP care prezinta ce se stia cateva ore mai tarziu. *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Presedintele Iohannis si premierul Grindeanu isi exprima solidaritatea cu Marea Britanie dupa explozia de la Manchester

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu si-au exprimat solidaritatea cu Marea Britanie dupa explozia care a avut loc la Manchester, soldata cu 22 de morti si aproximativ 59 de raniti.

VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. -----------------------9:38: Premierul francez Edouard Philippe ii indeamna pe cetateni sa fie vigilenti dupa atacul abominabil din Manchester. 9:24: Politia din Manchester: Prioritatea noastra este sa stabilim daca atacatorul facea parte dintr-o retea terorista - n. red. 9:22: Politia din Manchester crede ca autorul atacului este un atentator sinucigas care a murit in timpul exploziei. 9:20: Seful Politiei din Manchester confirma ca printre victime se numara si copii. 9:05: 22 de morti si 59 de raniti, cel mai recent bilant - Politia din Manchester. The Guardian)8:50: O conferinta de presa a sefilor politiei din Manchester este asteptata in aceasta dimineata. 8:35: Premierul conservator Theresa May si rivalul sau laburist Jeremy Corbyn au decis sa isi suspende campania electorala pentru alegerile legislative din 8 iunie, dupa atentat. 07:00Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte, a scris Ariana Grande, pe contul sau de Twitter. 06:39Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati romani printre victime. 05:10 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala Reuters)04:22 Atentatorul sinucigas ar fi fost identificat CNN)04:10 Investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena in timp ce publicul iesea de la concert. Se vehiculeaza in continuare posiblitatea ca atentatul sa fie opera mai multor teroristi.

VIDEO Breaking news 19 morti si 50 de raniti in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande/ Investigatori: Posibil un atentator sinucigas/ Atentatorul ar fi fost identificat

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 19 morti si peste 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. UPDATE:06:39Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati romani printre victime. 05:10 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala Reuters)04:22 Atentatorul sinucigas ar fi fost identificat CNN)04:10 Investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena in timp ce publicul iesea de la concert. Se vehiculeaza in continuare posiblitatea ca atentatul sa fie opera mai multor teroristi.

Explozie la Manchester, soldata cu 22 morti si 59 de raniti

ACTUALIZARE 09:39 Klaus Iohannis: Revoltat si intristat de vestile teribile de la Manchester Presedintele Klaus Iohannis se declara revoltat si intristat dupa explozia care a avut loc aseara la Manchester. *ACTUALIZARE 09:30 Politia crede ca a fost vorba de un atac sinucigas *ACTUALIZARE 09:10 Nou bilant al exploziei de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de raniti *ACTUALIZARE 08:59 Theresa May si liderul laburist Jeremy Corbyn au convenit sa suspende campania electorala *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Explozie la Manchester, soldata cu 22 morti si 59 de raniti

ACTUALIZARE 12:47 Macron se declara ingrozit si consternat de atentatul de la Manchester Emmanuel Macron s-a declarat astazi ingrozit si consternat dupa atacul din Manchester, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 10:59 Statia Victoria Coach din Londra, redeschisa *ACTUALIZARE 10:25 Politia a inchis Victoria Coach Station la Londra si verifica un pachet suspect *ACTUALIZARE 09:39 Klaus Iohannis: Revoltat si intristat de vestile teribile de la Manchester *ACTUALIZARE 09:30 Politia crede ca a fost vorba de un atac sinucigas *ACTUALIZARE 09:10 Nou bilant al exploziei de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de raniti *ACTUALIZARE 08:59 Theresa May si liderul laburist Jeremy Corbyn au convenit sa suspende campania electorala *ACTUALIZARE 07:30 CNN a anuntat ca atentatorul sinucigas a fost identificat *ACTUALIZARE 07:25 Ariana Grande: imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte *ACTUALIZARE 07:19 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester *ACTUALIZARE 07:14 Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat, pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati cetateni romani printre victimele exploziei de la Manchester. *ACTUALIZARE 07:12 MAE: Ambasada Romaniei la Londra a cerut date privind identitatea victimelor exploziei de la Manchester Arena ----------- O explozie puternica a avut loc aseara la Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Arianei Grande, provocand moartea unui numar de 19 persoane si ranirea altor 50, anunta presa din Marea Britanie. Politia trateaza incidentul ca un atentat terorist.

Eroina de la Manchester: Cum a salvat o femeie 50 de copii, dupa explozia de la sala de spectacole Arena

Paula Robinson, o britanica de 48 ani, a avut grija de 50 de copii, imediat dupa explozia de la Manchester Arena, pe care i-a dus intr-un hotel din apropiere. Pentru a le gasi parintii, a scris de urgenta pe retelele de socializare unde se afla micutii.

Reactia premierului Grindeanu, dupa explozia de pe Manchester Arena, soldata cu moartea a 19 persoane si ranirea altor 50

Toate gandurile noastre se indreapta catre familiile celor care si-au pierdut viata si catre cei raniti in urma exploziei din Manchester. Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu autoritatile britanice, pentru a afla daca sunt romani printre victime. Numarul de urgenta al misiunii diplomatice este 0044 7738716335.

FOTO + VIDEO. Ariana Grande, ravasita dupa explozia de pe Manchester Arena, unde a sustinut un concert. 22 dintre fanii acesteia, intre care si copii, au fost ucisi. Artista si-a amanat concertele programate in Europa

Cantareata Ariana Grande s-a declarat devastata, dupa ce 22 de persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc pe Manchester Arena, cand oamenii se pregateau sa plece de la un concert sustinut de ea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )