Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cabral, DEZAMAGIT de situatia din tara: Dupa 30 de ani suntem noi contra noastra

B1 B1,
Cabral, DEZAMAGIT de situatia din tara: Dupa 30 de ani suntem noi contra noastra

Prezentatorul de televiziune Cabral Ibacka a reactionat pe blogul sau personal fata de de ultimele incidente petrecute la mitingul de vineri. Astfel, Cabral si-a exprimat tristetea profunda legata de cum am aj. continuă pe B1

Cabral, deznadajduit de situatia din tara: Am pierdut, bai. Ne-am pierdut. Dupa 30 de ani suntem noi contra noastra

Prezentatorul de televiziune Cabral Ibacka 40 de ani) si-a exprimat pe blogul personal tristetea profunda legata de ultimele incidente petrecute la mitingul de vineri, cand s-au aprins spritele si protestatarii au intrat in conflict cu fortele de ordine, aratandu-se dezamagit de cum am ajuns sa fim noi contra noastra, in timp ce Ei stau si se uita, numara bani si-si rad in barba.

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara. Care este motivul

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara pentru ca romanii sa depuna Declaratia Unica online. Investitia a fost gandita dupa ce ANAF a anuntat ca romanii nu vor mai primi documentu.

FOTO Satul idilic din Apuseni disparut sub o imensa halda de steril. Fostii locuitori au decis sa se reintalneasca acolo pentru prima data dupa 30 de ani

O sarbatoare mai putin obisnuita va avea loc in acest weekend in zona Geamana din Muntii Apuseni, langa imensa halda de steril care a acoperit fostul sat cu acelasi nume. Zeci de persoane care au crescut in satul disparut se vor intoarce pentru cateva ore acasa, pentru a depana amintiri despre ceea ce a fost odata satul Geamana.

Toate trenurile din tara vor avea intarzieri de pana la cinci ore

Toate trenurile din tara vor avea, cel putin luni, o intarziere medie de doua ore, intrucat circulatia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviata, fiind afectata intreaga retea feroviara, a declarat, pentru.

Die Welt, despre proteste: Imagini sumbre din tara care va prezida statele UE din ianuarie 2019

Uniunea Europeana este ingrijorata de situatia tensionata din Romania, mai ales pentru ca Romania urmeaza sa preia presedintia Consiliului UE din ianuarie 2019, scrie publicatia germana Die Welt, intr-un articol dedicat protestelor din acest weekend.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Manifestanti din tara si la Universitate. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona (FOTO, VIDEO)

UPDATE 12:30:Un grup important de protestatari s-au strans si in Piata Universitatii din Capitala. Acestia au tricouri cu mesajul fara penali in functii publice, iar pe unele din steagurile lor scrie.

Reactia televiziunii publice din Austria, dupa ce un cameraman al postului a fost BATUT de jandarmi...

In timpul demonstratiei antiguvernamentale din Romania de vineri seara, echipa de filmare a postului public de televiziune din Austria ORF TV a fost atacata de jandarmi. Astfel, cameramanul echipei a fost batut.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )