Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Antena3 Antena3,
Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era. continuă pe Antena3

Niciodata nu este tarziu pentru un nou inceput: Unul dintre cei mai buni freelanceri de pe platforma 99designs este din Romania, iar drumul sau spre succes a fost intr-adevar surprinzator

Drumul profesional parcurs de Constantin Lambru, sau CostinLogopus, cum este cunoscut astazi de catre colegii freelanceri pe platforma 99designs, poate fi considerat in multe feluri, dar in niciun caz unul obisnuit.

Estimari SUA: Romania va avea o productie de porumb RECORD, care va depasi anul 1984, considerat unul dintre cei mai buni pentru agricultura din istorie

Romania va ajunge la o productie de porumb de exceptie, in anul agricol 2018-2019, ce va depasi recordul din anul 1984, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani agricol ai tuturor timpurilor, potrivit.

VIDEO Cum se repara in batjocura unul dintre cele mai importante poduri din Romania, foarte grav degradat. O sa moara oameni nevinovati

Unul dintre cele mai importante poduri ale Romaniei, care duce inspre Vama Giurgiu, se afla in stare avansata de degradare.

VINE ANUL PORUMBULUI! Estimari RECORD pentru agricultura din Romania: Vom depasi productia ISTORICA din 1984

Romania va ajunge la o productie de porumb de exceptie, in anul agricol 2018-2019, ce va depasi recordul din anul 1984, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani agricol ai tuturor timpurilor, potrivit.

Savantul roman care visa la exterminarea evreilor. A fost unul dintre parintii antisemitismului romanesc, iar unii romani se mandresc si azi cu el

Unul dintre cei mai cunoscuti si virulenti antisemiti romani a fost Nicolae Paulescu, un cunoscut savant, considerat cercetatorul care a pus bazele descoperirii insulinei. Cu toate acestea Paulescu a fost un om de stiinta care si-a pus demersul stiintific in slujba obsesiei xenofobe si antisemite. Ura sa fata de evrei l-a facut sa scrie lucrari cu un continut stiintific dubios, contestat.

Medicii i-au spus ca unul dintre gemenii ei va muri la trei ani! Ce a facut mama de Craciun pentru copilul ei

Jane Robinson, o tanara mama din Marea Britanie, a avut parte de un adevarat soc atunci cand unul dintre gemenii ei, Lewis, in varsta de treiani, s-a stins din viatadin cauza unei boli. Pentru.

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

Liber profesionistii din Romania, cei mai nemultumiti din UE de munca lor

Aproape jumatate 48%) dintre liber profesionistii Uniunii Europene se declarau, in 2017, foarte satisfacuti de locul lor de munca, insa acest grad de satisfactie variaza foarte mult intre statele membre, de la un varf de 83% in Suedia pana.

Cinci factori de stres cei mai comuni. Solutii practice pentru a-i elimina

Esti vesnic in intarziere, adesea furios si iritat, tensionat, suprasolicitat, pesimist? E calr ca esti stresat rau. Veste buna este ca pentru toate aceste neplaceri exista si remedii, iar acestea nu sunt chiar atat de departe de tine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )