Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cabral o pune la zid pe Gabriela Firea, dupa ce primarul a folosit expresia ca un bar de negri

Playtech Playtech,
Cabral o pune la zid pe Gabriela Firea, dupa ce primarul a folosit expresia ca un bar de negri

Cabral a reactionat dur dupa ce primarul Capitalei a folosit expresia ca un bar de negri pentru a-l ataca pe premierul Ludovic Orban. Prezentatorul de la Pro TV sustine ca o autoritate a statului nu poate sa faca o asemenea declaratie si ii recomanda Gabrielei Firea sa vizioneze filmul Green Book. Cabral o critica pe . continuă pe Playtech

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

Spitalul Republican din Bucuresti anuntat de Gabriela Firea va costa un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum afirma primarul general in urma cu 2 zile

Spitalul Republican din Bucuresti va costa aproximativ un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum anunta in urma cu doua zile primarul general Gabriela Firea, initiatoarea proiectului, arata proiectul.

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Gabriela Firea, despre declaratia lui Klaus Iohannis Capitala nu e un oras pus la punct: I-as transmite ca partidul domniei sale nu este absolut deloc Alba ca Zapada

Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri seara, ca PNL nu este absolut deloc Alba ca Zapada in ceea ce priveste gravele probleme ale Capitalei, comentand declaratia recenta a presedintelui Klaus Iohannis care a spus Capitala nu este un oras bine pus la punct.

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax.

Gabriela Firea taie fonduri de la biserici. Cati bani ia de la Catedrala Neamului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a initiat un proiect de rectificare bugetara prin care propune taierea fondurilor alocate deja bisericilor, printre care si Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul va fi discutat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea taie 50 mil. lei din banii alocati pentru biserici

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea face un anunt major. Cand incep lucrarile la Spitalul Metropolitan din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca demararea lucrarilor propriu-zise la Spitalul Metropolitan va avea loc in martie 2020 si a afirmat ca in prima sedinta a CGMB vor fi supusi aprobarii indicatorii tehnico-economici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )