Libnet.ro
UNICEF

11:30

CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice

Adevărul Adevărul,
CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice

CASA AUTO a lansat la Iasi primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice. Casa AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judetul Iasi, distribuitor pentru 10 marci auto, detinator al mai multor cladiri de birouri de clasa A si al unui parc logistic. continuă pe Adevărul

CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice a fost inaugurat astazi

La Iasi a fost anuntat astazi la Iasi primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice. Iata cum functioneaza CABY: flota de masini electrice va fi distribuita in intregul oras; dupa un pas unic de inregistrare pe www. caby. ro, utilizatorii vor putea inchiria masinile de la unul dintre cele 5 puncte de incarcare si le vor folosi atat timp cat au nevoie, autonomia intre 120 si 300 de km fiind optima pentru utilizarea urbana de zi cu zi.

Primul serviciu de car sharing din Romania cu masini 100% electrice are buletin de Iasi

Casa Auto, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judetul Iasi, distribuitor pentru 10 marci auto, a lansat Caby, primul serviciu de car sharing din Romania care ofera exclusiv masini alimentate la priza. Caby implica vehicule mici si 100% electrice, pentru a contribui la descongestionarea traficului si la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram.

A fost lansat primul serviciu de car sharing din Romania cu masini electrice

Casa Auto Iasi a lansat primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice, disponibile pentru inchiriere in unul dintre cele 5 puncte de incarcare.

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia. Ce i-au gasit politistii in mana

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Fata plecase sa isi viziteze iubitul. Fata a fost.

Veroniki Holding intra pe piata de ambalaje din Romania cu o investitie de 10 milioane de euro

Veroniki Holding, compania condusa de Daniela Veronica Gusa de Dragan intra pe piata de ambalaje din materiale reciclabile din Romania si anunta deschiderea unei fabrici in comuna Contesti, Dambovita.

Subiectele zilei: Kim Jong-Un petrece dupa testul bombei cu hidrogen; Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa; Oug 13 se-ntoarce, ne intoarcem si noi!

Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa de romani, dupa ce gigantul britanic GlaxoSmithKline a pus lacatul pe ea. Grupul indian Orbit, cu activitati in domeniul. Topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic. Pe ce loc este Bucurestiul. Traficul este o problema tot mai mare in.

Sunt necasatorita, am parul roz, tatuaj pe spate, vorbesc mult si colorat si nu prea dau pe la biserica. Ea este cea mai nonconformista primarita din Romania

Irina Onescu este cel mai tanar primar de sex feminin din Romania. Venita de la oras, fosta jurnalista, tanara i-a cucerit repede pe satenii din comuna Petris, judetul Arad. Aceasta.

Scene parca ireale de dimineata pe litoral! Ambarcatiuni pline cu imigranti au invadat plajele din Romania

Zeci de migranti proveniti din zonele de conflict din Orientul Mijlociu invadeaza plajele din Romania. Ei au ajuns, cu o barca, pe tarmul Marii Negre, intre statiunile 2 Mai si Vama.

Ambarcatiuni pline cu imigranti au invadat plajele din Romania

Mai multe ambarcatiuni pline cu refugiati proveniti din zonele de conflict din Orientul Mijlociu invadeaza plajele din Romania. Acestia au reusit sa ajunga in tara noastra prin.

Exces de putere: Afaceri cu iz bisericesc. Cum au ajuns milionarii din Romania sa-si ridice palate pe malul Lacului Snagov

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, cum au ajuns milionarii din Romania sa puna mana pe o bucata impresionanta de teren de la Lacul Snagov, mai exact pe un.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )