Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cad capete pe bursa: Dragos Bilteanu si Najib El Lakis au fost arestati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cad capete pe bursa: Dragos Bilteanu si Najib El Lakis au fost arestati

Seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu foto), si Najib El Lakis, membru in Consiliul de Administratie al societatii, au fost arestati preventiv, in dosarul privind manipularea pietei de capital si delapidarea societatilor de investitii financiare,. continuă pe Wall-Street Ro

Dragos Bilteanu si Najib El Lakis, adusi la DIICOT

Vezi mai jos galeria foto * UPDATE 19:23 * UPDATE 18:51 El Lakis Najib si Bilteanu au parasit sediul SIF Banat-Crisana in Dusterul MAI * UPDATE 18:21 Dragos Bilteanu si El Lakis Najib sunt in sediul SIF Banat-Crisana din Bucuresti * UPDATE 18:05 SIF Banat-Crisana: Anchetatorii au ridicat doar acte, nimeni nu a fost luat la audieri * UPDATE 17:56 Jandarmii s-au intors la SIF1 * UPDATE 17:40 SIF1: Jandarmii au plecat fara sa ia nimic * UPDATE 17:12 Duba a plecat, dar jandarmii au ramas in sediul SIF Banat-Crisana * UPDATE 17:08 inca o duba MAI a sosit la SIF Banat-Crisana * UPDATE 16:46 Tatal lui Dragos Bilteanu si-a revenit, nu a mai fost dus la spital * UPDATE 16:41 Andrei Diaconescu a plecat de la DIICOT fara sa faca declaratii * UPDATE 16:18 O ambulanta a sosit la DIICOT pentru tatal lui Dragos Bilteanu * UPDATE 15:46 SIF Muntenia confirma perchezitiile DIICOT si ridicarea de documente * UPDATE 15:22 Gabriel Filimon, adus la DIICOT * UPDATE 15:16 Procurorii au ridicat documente de la SIF Muntenia * UPDATE 14:20 SIF1 confirma perchezitiile DIICOT si ridicarea de documente * UPDATE 14:15 BVB nu spune daca angajati ai Bursei sunt implicati in caz * UPDATE 14:07 O masina a jandarmeriei se afla si la sediul SIF4 * UPDATE 14:00 Mascatii au dus la DIICOT documente ridicate de la Swiss Capital vezi foto) * UPDATE 13:47 Masina jandarmeriei a revenit la SIF Banat-Crisana * UPDATE 13:30 Jandarmii au parasit sediul SIF Banat - Crisana, iar nicio persoana nu a fost ridicata * UPDATE Potrivit unor surse, pana in momentul de fata, suspectilor nu li s-a adus nimic la cunostinta * UPDATE Dragos Bilteanu si Gheorghe Danut Porumb urmeaza a fi adusi la audieri * UPDATE Surse: Perchezitii si la sediul Swiss Capital * UPDATE Mascati la directorul SAI Muntenia in birou * UPDATE Actiunile SIF1 si SIF4, suspendate de la tranzactionare * Prejudiciul ar ajunge la 15 - 16 milioane de euro SIF Banat Crisana si SIF Muntenia ar fi fost vizate de o actiune de delapidare, prin intermediul careia ar fi fost manipulata piata de capital si mecanismele bursiere ar fi fost grav afectate, intrucat operatiunile au vizat majorarea artificiala a pretului actiunilor SIF Banat - Crisana, transmite DIICOT, care desfasoara la aceasta ora perchezitii in Bucuresti si inca doua judete.

Dragos Bilteanu si Najib el Lakis, arestati pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 08:06 Directorul SIF Banat-Crisana SIF1), Dragos Bilteanu si Najib el Lakis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile in timp ce restul persoanelor retinute in acest dosar, avocatii Nicolae Mergeani si Victor Prodan impreuna cu Stere Gardan, broker la Swiss Capital, sunt anchetate sub control judiciar, potrivit unor surse judiciare. * Conducerea SIF Moldova s-a reunit, de urgenta, la Bucuresti * Misu Negritoiu: Nu comentam actiunile DIICOT.

Bilteanu, El Lakis, Mergeani, un avocat si un broker au fost retinuti

ACTUALIZARE 07:50 Dragos Bilteanu, Najib el Lakis, avocatii Nicolae Mergeani si Victor Prodan si Stere Gardan, broker la Swiss Capital, au fost retinuti de catre DIICOT, ne-au transmis surse judiciare. Acestea ne-au declarat ca nu ne pot transmite inca de ce sunt suspectati cei cinci sau daca mai au loc audieri si la aceasta ora. Vom reveni cu informatii. * BVB a ramas in tacere si nu a sarit sa isi apere imaginea * Avocatul Dan Stoicescu: Piata &171;deal &187; nu este susceptibila actiunii de manipulare.

Dragos Bilteanu: Nu stiu de ce m-au adus la DIICOT

BVB a ramas in tacere si nu a sarit sa isi apere imaginea * Avocatul Dan Stoicescu: Piata &171;deal &187; nu este susceptibila actiunii de manipulare Dragos Bilteanu, presedintele SIF1 Banat Crisana, si Najib el Lakis, membru in Consiliul de Administratie al SIF1, au fost adusi la audieri de procurorii DIICOT, aseara, dupa o zi intreaga in care anchetatorii au ridicat documente de la sediile SIF1 din Bucuresti si Arad, SIF4 Muntenia si Swiss Capital, brokerul care a intermediat tranzactii cu actiuni SIF1, suspecte de manipulare, efectuate in septembrie 2013, sesizate de Autoritatea de Supraveghere Financiara. intrebat de jurnalisti de ce a fost adus la DIICOT, Dragos Bilteanu a declarat: Nu stiu!.

Dragos Bilteanu, directorul SIF Banat, a fost retinut intr-un dosar de delapidare. El afla azi daca va fi arestat

Seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, Nicolae Mergeani, de la SIF Muntenia si Najib El Lakis, de la SIF Banat-Crisana au fost retinuti in noaptea de luni spre marti intr-un dosar privind manipularea pietei de capital, delapidare si spalare de bani. Aceeasi masura a fost luata si pentru alte doua persoane, cei cinci urmand sa fie dusi astazi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

O ambulanta a fost chemata la DIICOT, pentru tatal lui Dragos Bilteanu, audiat in dosarul SIF

O ambulanta a fost chemata la sediul DIICOT, pentru Gheorghe Bilteanu, membru in Consiliul de Administratie al SIF Muntenia, tatal directorului SIF Banat, Dragos Bilteanu, cei doi fiind audiati intr-un dosar privind delapidarea celor doua societati.

Cine este Dragos Bilteanu, acuzat de manipularea pietei de capital si care e istoria SIF-urilor

In varsta de 37 de ani, absolvent de ASE si cu un masterat in administrarea afacerilor obtinut in 2005 la Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano-Americana, Dragos -George Bilteanu este presedintele Consiliului de administratie si Directorul General al SIF Banat Crisana. Este supranumit si tarul SIF-urilor , dupa ce acesta a preluat foarte brusc conducerea SIF1 in decembrie 2012 unde fusese membru in CA din ianuarie 2010), inlocuindu-l pe Ioan Cuzman, care condusese societatea timp de 18 ani. Tatal lui Dragos, Gheorghe Bilteanu este administrator la SIF Muntenia si fondatorul grupului de firme Romenergo. Dragos Bilteanu este casatorit cu cantareata Cristina Rus.

Dragos Bilteanu, directorul SIF Muntenia, a fost retinut intr-un dosar de delapidare. El afla azi daca va fi arestat

Dragos Bilteanu, directorul SIF Muntenia, a fost retinut in noaptea de luni spre marti intr-un dosar privind manipularea pietei de capital, delapidare si spalare de bani. Aceeasi masura a fost luata si pentru alte patru persoane. Cei cinci retinuti urmeaza sa fie adusi astazi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. Prejudiciul in acest caz se ridica la 13 milioane de euro.

Dragos Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus, a fost retinut de procurorii DIICOT: Alte patru persoane, retinute in dosarul SIF-urilor

Dragos Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus, a fost retinut in noaptea de luni spre marti de procurorii DIICOT si este acuzat de manipularea pietei de capital. in acelasi dosar a fost audiat si Gheorghe.

Dragos Bilteanu, retinut de procurorii DIICOT. Sotul Cristinei Rus este acuzat intr-un dosar care ar putea zgudui piata financiara din Romania

Sotul cantaretei Cristina Rus, Dragos Bilteanu, a fost retinut de procurorii DIICOT. Alaturi de el sunt retinute si alte patru persoane, din cei 25 de suspecti care au fost audiati. Tanarul milionar este.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )