Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cadavru cu o punga pe cap a fost descoperit in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Un cadavru cu o punga pe cap a fost descoperit in Capitala

Cadavrul unui barbat care avea o punga pe cap a fost gasit joi dimineata in Sectorul 6, a anuntat Politia Capitalei. continuă pe Hotnews

Arad: Cadavrul unui barbat, posibil al unui fugar care a impuscat un padurar, gasit in padure (surse)

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de urmaritul general Valentin Tamas, disparut de sapte luni, dupa ce a fost condamnat pentru ca a impuscat un padurar, relateaza Agerpres.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-o padure de langa Arad. Politistii au inlemnit cand si-au dat seama cine ar putea fi

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de.

UPDATE Cadavrul unui barbat cu o punga trasa pe cap, gasit in Sectorul 6. Primele indicii duc spre o sinucidere

Un cadavru a fost gasit, joi dimineata, in Sectorul 6 al Capitalei, avand o punga pe cap, au precizat anchetatorii. Potrivit acestora, primele indicii ar indica o sinucidere.

O punga de cannabis a fost gasita in nasul unui barbat. Drogurile au fost blocate intr-o nara timp de 18 ani

Medicii din Australia au scos din nasul unui barbat o punguta umpluta cu cannabis, la 18 ani dupa ce barbatul a incercat sa introduca drogurile in inchisoare. Barbatul primise drogurile de la iubita sa, care l-a vizitat cat timp acesta se afla in penitenciar, scrie The Independent.

Un nou focar de pesta porcina africana a fost descoperit pe raza judetului Buzau

Veterinarii buzoieni au confirmat prezenta virusului intr-o gospodarie din satul Cuculeasa, comuna Ziduri. Toti cei zece porci aflati in ograda unui localnic au fost eutanasiati de o echipa trimisa la fata locului de Directia Sanitar Veterinara.

Locul in care au trait primii oameni moderni: cum a fost descoperit pamantul natal al omenirii

De unde provine omenirea? Daca autorii unui studiu controversat au dreptate, atunci raspunsul este Botswana, Africa. Cercetatorii australieni au identificat pamantul natal al primilor oameni moderni, adica regiunea exacta din Africa unde au trait stramosii lui Homo sapiens, acum 200. 000 de ani, relateaza CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.197 seconds )