Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un lac aflat langa autostrada A1

B1 B1,
Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un lac aflat langa autostrada A1

Cadavrul unei femei, in varsta de 45 de ani, a fost gasit, luni, intr-un lac aflat in apropierea autostrazii A1, in dreptul localitatii Ratesti, judetul Arges. Mai mult, in acelasi lac a fost descoperi. continuă pe B1

Cadavrul unui cioban, descoperit intr-un lac din Razvad

Un barbat in varsta de 29 de ani a fost gasit inecat, vineri, pe un lac din comuna damboviteana Razvad. Pompierii l-au scos pe barbat din lac cu cajutorul unei barci penumatice.

A fost gasit pistolul femeii jandarm, furat in timpul protestelor din Piata Victoriei

Politia confirma: a fost gasit pistolul femeii jandarm, sustras in timpul .

A murit salvandu-si fiica de la inec. Cadavrul a fost gasit plutind la un kilometru distanta

Scafandrii bihoreni care s-au alaturat cautarilor pompierilor din Salaj au gasit cadavrul celui disparut in urma cu o zi.

Ce i s-a intamplat unei femei musulmane cand a refuzat sa dea mana cu un barbat te va surprinde

O femeie musulmana suedeza a castigat despagubiri dupa ce un interviu pentru un job a fost oprit atunci cand a refuzat o strangere de mana. Farah Alhajeh, in varsta de 24 de ani, aplica pentru un post.

O noua tragedie pe litoral. Un barbat s-a inecat in timp ce incerca sa salveze viata unei femei

Val de tragedii pe litoral. Vineri, la Mangalia, pe plaja Laguna, un barbat a fost scos dintre valurile furioase ale marii. Desi medicii au incercat minute in sir sa il readuca la viata, din pacate a fost.

A fost gasit pistolul furat de la femeia jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei (FOTO)

Arma furata in timpul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august a fost recuperata. Aceasta a fost sustrasa de la femeia jandarm care a fost agresata dupa ce a ramas izolata alaturi de un gol in.

ALERTA ALIMENTARA la McDonalds! Un PARAZIT periculos a fost gasit in MENIURI! Sunt SUTE de persoane afectate

Un parazit raspandit in mancarea restaurantelor McDonalds a creat panica in 15 state americane . Cyclospora care provoaca varsaturi si diaree la o saptamana sau chiar o luna dupa consum, a fost.

UPDATE Unul dintre barbatii scosi inconstienti din raul Dambovita, in Capitala, a murit. Un al treilea a fost gasit pe mal semiconstient

Unul dintre cei doi barbati care au fost scosi de pompieri, vineri seara, in stare de inconstienta din raul Dambovita a murit, in ciuda incercarilor medicilor de a-l resuscita.

Copilul disparut in canalul de irigatii de la Pietroasele a fost gasit de scafandri

Cautarile copilului disparut in canalul de irigatii de la Pietroasele au fost reluate, vineri dimineata, in zona fiind deplasate doua echipaje cu barca si o ambulanta SMURD. Ulterior au intervenit scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov care au scos trupul copilului din apa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )