Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cadavrul unui barbat, gasit in subsolul unui bloc din Targoviste

Adevărul Adevărul,
Cadavrul unui barbat, gasit in subsolul unui bloc din Targoviste

Cadavrul unui barbat a fost descoperit, vineri, la subsolul unui bloc din Microraionul 3 din Targoviste. Politistii criminalisti spun ca, la o prima examinare, trupul barbatului nu prezinta urme vizibile de violenta. continuă pe Adevărul

Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul

Un barbat a fost gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Purtatorii de cuvant au declarat ceva, apoi altceva. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul. Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Autoritatile au gafat Un incident nefericit s-a intamplat in dupa-amiaza de vineri, 20 septembrie, intr-un magazin Kaufland de pe Calea Bucuresti .

S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc, din septembrie. Conditii mai drastice pentru locatari

Din septembrie 2019 s-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc. Asociatiile de proprietari trebuie sa adopte pana la sfarsitul acestei luni modelul regulamentului de condominiu. Prevederile din acest document vor trebui respectate de cate toti locatarii. S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc Noua lege a asociatiilor de proprietari .

Doctorul cinci valute. Averea fabuloasa gasita in biroul si casa unui medic gasit vinovat de luare de mita

Un doctor din Iasi, Eduard Moldovanu, din cadrul Spitalului de Neurochirurgie, a fost condamnat la trie ani de inchisoare cu suspendare fiind gasit vinovat de luare de mita in forma continuata.

Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unui barbat din Manasia

Un barbat din comuna Manasia s-a ales cu ordin de protectie provizoriu si un dosar penal dupa ce si-a amenintat si agresat fosta sotie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )