Libnet.ro
UNICEF

16:30

Caderea ultimului bastion. Samsung Galaxy Note 10 nu va avea jack de casti

Adevărul Adevărul,
Caderea ultimului bastion. Samsung Galaxy Note 10 nu va avea jack de casti

Dupa ce Apple a scos jack-ul de casti de pe iPhone 7, a urmat o furtuna de opinii pro si contra, care sustineau decizia companiei din Cupertino sau o blamau. Iata ca, la 3 ani distanta, decizia lor a fost adoptata de aproape toti producatorii de pe piata. continuă pe Adevărul

Vestea despre Samsung Galaxy Note 10 care te va dezamagi

Daca tot suntem in ultima saptamana inainte de prezentarea lui Samsung Galaxy Note 10, e timpul unor confirmari. De data aceasta e vorba de versiunea 5G si camera foto de pe telefon.

Poza cu Samsung Galaxy Note 10 in care vezi ecranul impresionant

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat abia pe 7 august. E insa timp pana atunci sa vedem exact cum arata telefonul in realitate. E cam greu sa-ti dai seama din pozele care ti-l arata doar.

Telefonul viitorului de la Samsung te face sa uiti de Galaxy Note 10

In cateva zile, Samsung anunta Galaxy Note 10. Lucreaza insa deja la alte concepte care ar putea fi folosite in viitor. Iar daca telefonul pliabil nu-i gata de lansare, acest model de acum.

Samsung goleste depozitul: super telefoane cu reduceri masive

Pe 7 august, Samsung va anunta Galaxy Note 10. Va fi un telefon cu pret de peste 1. 000 de euro. Nu trebuie sa dai insa atat pe un telefon nou. Sunt cateva cu pret redus care fac treaba la fel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )